Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Een luxe nachtje weg? Ontdek onze luxe locaties

Een luxe nachtje weg? Jezelf en je partner heerlijk laten verwennen op een schitterende locatie? Een luxe nachtje weg is een mooi cadeau! Slapen in een comfortabele hotelkamer die van alle gemakken voorzien is, vorstelijk ontbijten, overdag precies doen waar je zin in hebt en 's avonds aanschuiven voor een fantastisch diner. Lees verder

Laat je inspireren voor een nachtje weg in luxe

Een nachtje weg in een luxe hotel of andersoortige locatie is niet alleen relaxed maar ook romantisch. Je komt wat meer tot elkaar en gooit de stress van je af. In veel luxe hotels zijn er faciliteiten om nog meer tot rust te komen, zoals een sauna, massage op bestelling of hot tub. Laat je op deze website inspireren en de voorpret voor je overnachting op een luxe plek kan beginnen.

Vertrek bijtijds

Je hoeft niks, moet niks, maar het is wel raadzaam om op de dag van vetrek al vroeg de bestemming van je luxe nachtje weg op te zoeken. Is dat bijvoorbeeld Brussel, dan wil je wel oog in oog komen te staan met Manneken Pis en het Atomium. Een bezoek aan Hamburg kan niet voorbijgaan zonder over de Reeperbahn te flaneren. En het verrassend leuke Zwolle heeft met de Fundatie een prachtig museum. Het zijn maar enkele voorbeelden. Vertrek bijtijds zodat je in aanloop naar de overnachting in je luxe hotel alle tijd hebt om wat highlights mee te pikken! Pluk ook de volgende dag: eerst heerlijk ontbijten, daarna nog een strandwandeling maken of middagje shoppen meepikken.

Luxe accommodaties in Nederland en daarbuiten

In Nederland, maar ook in de omliggende landen laat je je verrassen door alle mooie, rustige of juist bruisende plekken die je nog niet eerder zag, terwijl ze op relatief korte afstand van je huis liggen. En dat gecombineerd met een overnachting op een luxe locatie! Het is verleidelijk om er één of meer nachtjes aan vast te plakken en sommige deals nodigen daar ook toe uit. Waarom zou je ook niet: jij en je partner verdienen het zo nu en dan weldadig in de watten gelegd te worden.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau