Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Kom volledig tot rust met de beste wellness deals!


Ontspannen en genieten, dat is wat je te wachten staat tijdens dit heerlijke weekendje weg! Trek er even tussenuit en laat je verwennen in een wellnessparadijs. Met onze wellness deals geniet je niet alleen van een comfortabele overnachting, maar ook van een heerlijk dagje wellness! Laat je zorgen varen, verwen jezelf met spa-behandelingen, en herlaad je batterijen voor een frisse start. Een weekend vol ontspanning, verwennerij en nieuwe energie wacht op jou. De arrangementen zijn heel uiteenlopend. Zo kun je kiezen voor de Zwaluwhoeve op de Veluwe, het luxe Sanadome Hotel & Spa Nijmegen waar je direct overnacht bij de wellness of het superluxe 5*-Savarin Hotel in Rijswijk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Profiteer t/m 10 september van extra scherpe tarieven!

De beste wellness dealsBekijk alle wellness deals

Wist je dat...

Een dagje wellness goed is voor je gezondheid
Een dagje wellness zorgt er niet alleen voor dat je ontspant, daarnaast is het ook heel goed voor je gezondheid. In de sauna wordt de bloedsomloop gestimuleert, wordt je weerstand verbeterd en worden vochtreservers ververst en aangevuld.

Je in de sauna 0,5 tot 1 liter vocht verliest
Tijdens een saunasessie verlies je veel vocht, doordat je veel gaat zweten. Dit is onder andere goed voor het verliezen van afvalstoffen. Let er wel op dat je voldoende blijft drinken, want anders vul je jouw vocht niet voldoende aan waardoor je hoofdpn kunt krijgen.

Je verkoudheid kan vermijden door een saunabezoek
Naast de eerdergenoemde gezondheidsvoordelen die een saunabezoek met zich meebrengt, heeft het ook voordelen op het gebied van verkoudheid. Zo heb je 30% minder kans op een verkoudheid als je regelmatig naar de sauna gaat!

Je minimaal 5 minuten in de sauna moet blijven zitten
Ga jij binnen 5 minuten alweer de sauna uit? Dan zul je geen positieve effecten ervaren van een saunabezoek. Daarvoor moet je minstens 6 minuten blijven zitten.

Kom in de wellness sfeer!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau