Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Haarlem? Bekijk onze beste deals | weekendjeweg.nl

Een verrassend uitje beleven in de provincie Noord-Holland? Maak dan kennis met de bruisende stad Haarlem met de aanbiedingen van Weekendjeweg.nl! Wandel door de sfeervolle steegjes van het Haarlemse stadscentrum, bezoek een van de veelzijdige musea of maak een uitstapje naar de duinen en het strand vlakbij de stad. Bovendien ligt de bruisende hoofdstad Amsterdam in de buurt, waar je met een simpele treinverbinding naartoe reist. Meteen een nachtje weg naar Haarlem boeken samen met je partner of vrienden? Laat je inspireren door de voordelige weekendje Haarlem aanbiedingen op de website. Lees verder

Duik in de cultuur en historie bij een Haarlem weekend weg

Laat de historie van Haarlem tot leven komen tijdens een bezoek aan het Teylers Museum. In de fraaie achttiende-eeuwse zalen bewonder je naast de vaste tentoonstellingen allerlei boeiende tijdelijke collecties. Of maak een uitstapje naar de horlogewinkel van familie Ten Boom, waar je alles te weten komt over het leven van verzetsstrijder Corrie ten Boom. Zo vertelt een gids je tijdens een rondleiding hoe de familie onderduikers verborgen hield in de woning. Daarnaast zijn de Jopenkerk en het Frans Hals Museum een aanrader om te bezoeken. Je wandelt naar de verschillende musea toe, of maakt een tocht met de rondvaartboot om de binnenstad vanaf het water te bewonderen. Er is zelfs een hop-on hop-off boot zodat je op ieder moment op en af kan stappen tijdens het weekendje weg Haarlem.

Proef de sfeer van de binnenstad tijdens Haarlem nachtje weg

Gedurende een weekendje weg Haarlem wandel je door het historische stadscentrum boordevol grappige boetieks en gezellige cafés. Voor kleine winkeltjes slaag je tijdens het nachtje weg Haarlem in de Schagchelstraat, terwijl je luxueuze shops in de Zijlstraat terugvindt. In de Gierstraat vind je gedurende het weekendje Haarlem bijzondere winkels terug, zoals een oude drogisterij met authentieke Haarlemmer olie. Voor een smakelijke lunch bij het Haarlem nachtje weg plof je tijdens het winkelen neer in de vele restaurants van de Lange Veerstraat. Onderweg tijdens het Haarlem weekend weg wandel je langs oude monumentale panden en mysterieuze binnenhofjes. Bekijk gelijk de weekendje Haarlem aanbiedingen van Weekendjeweg.nl voor jouw favoriete trip!

Waarom een weekend Haarlem boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg Haarlem te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau