Weekendjeweg.nl neemt je mee op stedentrip

Wil je even een paar dagen ontsnappen aan het alledaagse en hou je ervan om een stad te ontdekken? Boek dan bij ons een leuk hotel en maak een stedentrip. Hoe fijn is het om je over te geven aan een van die geweldige steden in ons mooie land? Kies bijvoorbeeld uit Amsterdam, Maastricht of Den Haag. Of ga de grens over naar steden  als Antwerpen, Brussel of Berlijn. Er is altijd wel een stad die je nog niet bezocht hebt en bij ons vind je veel inspiratie.

Maak een lijstje van musea die je op je citytrip wilt bezoeken. Ga op zoek naar de shops die anders-dan-anders zijn of slenter over een markt en proef van al het lekkers dat je tegenkomt. ’s Middags kom je uit op een van de gezellige pleinen met de vele terrassen en voordat je uit eten gaat, fris je je nog even op in je hotel. Wie weet maak je wel een reservering in een theater. Het is allemaal mogelijk tijdens een stedentrip.

Voor veel mensen is het ontbijt in een hotel het toppunt van luxe. Niet zelden eet men daar veel meer dan men thuis gewend is. Tip: ontbijt vroeg en ga daarna de stad ontdekken. Een stad ziet er in de ochtend totaal anders uit dan overdag als het er druk is.


Hier vind je een overzicht van alle steden waar je op onze site een hotel kunt boeken.