Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Nachtje weg met Valentijn? Boek een Valentijnsnacht

Wat is er romantischer dan een Valentijn overnachting? Een nachtje weg met Valentijn is de ultieme afsluiting van deze dag die in het teken staat van de liefde. Die mag best uitgebreid gevierd worden, dus gun jezelf de luxe van een hotelkamer op Valentijnsdag! Lees verder

Verras je geliefde met een overnachting tijdens Valentijn

Valentijnsdag nadert, en jij en je geliefde zijn wel toe aan een korte break. Nou, dat luxeprobleem los je mooi op met een nachtje weg tijdens Valentijn. Niet alleen vier je deze dag met een heerlijk etentje, je komt ook helemaal tot rust. Wat is er immers lekkerder dan na het diner samen in een hotelkamer onder de wol te kunnen kruipen? En het leuke is: in Nederland vind je daar overal mooie plekken voor. Kondig aan dat je een hotelletje hebt geboekt en je geliefde zal blij verrast zijn!

Overnachting met Valentijn in de natuur of in een stad

Boek je een overnachting in een hotel met veel groen eromheen, of juist in een stad die je nog niet kent? Beide zijn super-romantisch. Een avondwandeling maken in de natuur na het diner, of juist nog even een afzakkertje halen in de stad waar je zit, de mogelijkheden zijn talrijk. In de steden is veel te doen, in dorpjes op het platteland heerst serene rust. Je kent je partner goed genoeg om te weten waar de voorkeur naar uit gaat.

Steden die je nog niet ontdekt hebt

De kans is klein dat je heel Nederland al gezien hebt. Wat te denken van het knusse Zutphen, het gezellige Alkmaar of het verrassende Dordrecht? Shoppen is op deze plekken een feest. Je wilt immers overdag ook wat te doen hebben samen. Maar kijk ook eens over de grens, in België en Duitsland, waar Hamburg, Keulen, Gent of Brugge echte pareltjes zijn die zich prima lenen voor een overnachting tijdens Valentijn. Je combineert Valentijnsdag met het snuiven van cultuur en historie of natuur, komt heerlijk bij en viert deze romantische dag op de manier zoals dat moet: met veel aandacht voor je geliefde.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau