Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachting op Texel

Laat de boel de boel na een drukke werkweek en vertrek naar Texel voor een nachtje weg. Dit is de perfecte bestemming voor een unieke vakantie met je partner. Texel is goed aan te rijden en de stress verdwijnt zodra je op de boot zit. Op het eiland overnacht je in een fijn hotel en ontdek je al het moois dat dit Waddeneiland te bieden heeft. Lees verder

Goedkoop nachtje op Texel

Overnachten op Texel hoeft niet veel te kosten. Weekendjeweg.nl heeft een gevarieerd aanbod van betaalbare accommodaties op dit Waddeneiland. Omdat het ontbijt vaak is inbegrepen en de boottocht niet zo duur is, kun je zo goedkoop overnachten op Texel. Tip: Je geniet optimaal van een dagje Texel met hotelovernachting wanneer je op de heenweg de vroege boot neemt en op de terugweg de laatste boot van de dag. Zo ben je bijna twee volle dagen weg.

Twee dagen op Texel

Een nachtje weg op Texel is de ultieme manier om op adem te komen. Tussen de kleurrijke heidevelden, eindeloze duinen, natte duinvalleien en kwelders vol vogels in Nationaal Park Duinen van Texel kun je heerlijk wandelen en fietsen tijdens een dagje op Texel. Verder bezoek je natuurmuseum en zeehondenopvang Ecomare en maak je een foto bij de beroemde rode vuurtoren. In pittoreske dorpen als De Koog en Den Burg plof je neer op een gezellig terras. Zo voelt een nachtje Texel meer als een korte vakantie.

Boottocht naar Texel voor nachtje weg

Een nachtje Texel begint met een boottocht vanuit Den Helder. De overtocht van een auto inclusief twee inzittenden kost in het weekend €39,- voor een retour en €26,- wanneer je op dinsdag, woensdag of donderdag reist. Reis je met de motor naar Texel, dan betaal je €11,50 in het weekend en €8,60 midweeks. Het goedkoopst ben je uit wanneer je de auto laat staan in Den Helder. Je betaalt dan als voetganger slechts €2,50. Na een overtocht van 35 minuten kan het nachtje weg op Texel beginnen!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau