Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Den Helder? Bekijk onze deals | weekendjeweg.nl

Op zoek naar een ware vestingstad aan zee voor een avontuurlijke overnachting? Weekendjweg.nl biedt een veelzijdig aanbod aan weekendjes in Den Helder aan voor een romantisch verblijf met je partner of een gezellige tijd met familie en vrienden. Tijdens een Den Helder weekend weg maak je kennis met de robuuste en rauwe geschiedenis van de stoere havenstad in de kop van Noord-Holland. Laat je verrassen door het boeiende aanbod van weekendjes weg in Den Helder op onze website. Lees verder

Ontdek de rijke geschiedenis van Den Helder met een weekend weg

Tijdens een weekendje weg in Den Helder kom je al snel in aanraking met de bijzondere geschiedenis van deze stad. Breng tijdens een nachtje weg in Den Helder bijvoorbeeld een bezoek aan Fort Kijkduin, dat tussen 1811 en 1813 in opdracht van Napoleon werd gebouwd. Je komt hier alles te weten over de geschiedenis van het fort. Daarnaast bewonder je het schitterende ondergrondse aquarium met bijzondere vissen. Breng daarnaast een bezoek aan het Marinemuseum, dat zich bevindt op de voormalige marinewerf Willemsoord. Willemsoord maakt een onderdeel uit van Stelling Den Helder, wat de oudste nog bestaande militaire verdedigingslinie van ons land is. Je wandelt hier langs bunkers, forten en de Liniedijk. Liefhebbers van bier maken een tussenstof bij Fort Westoever waar zich een bierbrouwerij bevindt.

De unieke natuur bij een nachtje weg Den Helder

Zowel ten noorden, oosten als westen van de stad is Den Helder omgeven door water. Natuurliefhebbers maken een prachtige wandeling over de Napoleonroute, of huur een fiets om er tijdens het weekendje Den Helder op uit te trekken. Binnen tien minuten sta je op het strand van Huisduinen, waar bovendien de oudste vuurtoren van Nederland gevestigd is.

Met de boot naar Texel tijdens een weekendje weg Den Helder

Vanuit Texel maak je in slechts twintig minuten een overtocht naar het bijzondere Waddeneiland Texel. Hier waai je uit op het strand, kom je volledig tot rust en spot je unieke vogelsoorten. Bezoek Ecomare om oog in oog te staan met zeehonden of ga naar een van de zeven sfeervolle dorpen op het eiland. Bekijk gelijk het aanbod van Weekendjeweg.nl voor jouw weekendje naar Den Helder.

Waarom een weekend Den Helder boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg Den Helder te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau