Hotel Pension Hubertus

Bismarckstrasse 37, 56587  Oberraden, Duitsland (Kamers: 6)

Hotel Pension Hubertus ligt in het kleine Duitse plaatsje Oberraden, in het Natuurpark Westerwald. Dit gemoedelijke familiehotel is onder leiding van een Nederlands echtpaar en ligt op ruim een half uur rijden ten noorden van Koblenz. Het hotel beschikt niet over een a la carte restaurant. Op aanvraag serveert het hotel´s avonds om 19.00 uur een 3 gangen menu (ivm ziekte is momenteel de keuken onregelmatig geopend).


De kamers van Hotel Pension Hubertus zijn voorzien van een televisie, gratis draadloos internet en badkamer met douche en toilet en gedeeltelijk met balkon.

Voor natuurliefhebbers en ook als u op doorreis bent is Hotel Pension Hubertus een heerlijke bestemming. Het ligt slechts 5 minuten van de snelweg A3 (Keulen-Frankfurt) in een romantische omgeving. Een ideaal vakantieoord voor natuurliefhebbers en wandelaars ook voor het maken van uitstapjes een goed adres. Zo bent u door de centrale ligging snel aan de Rijn met steden als Koblenz en Linz. Het mooie Cochem, gelegen aan de Moezel, is met haar kronkelende steegjes zeker een bezoek waard en ook de Vulkaaneifel is goed voor een aantrekkelijk uitstapje. Afstand vanaf Utrecht: 286km.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 6 kamers
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Populair

 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis

Belangrijk

 • Aankomst vanaf 15.30 uur / Vertrek voor 10.30 uur.
 • Bij winters weer zijn in Duitsland winterbanden verplicht. Als je geen winterbanden (en/of sneeuwkettingen) hebt, levert dat niet alleen een boete op, maar heeft het bij schade ook invloed op de aansprakelijkheid. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar.
 • De prijzen van het extra bed zijn zonder diner. U kunt ter plaatse reserveren en betalen voor de extra personen.
 • Het hotel beschikt uitsluitend over kamers met twee aparte bedden.
 • Het hotel beschilkt over gratis draadloos internet.
 • Het hotel kan geen rekening houden met dieetwensen indien u een arrangement met diner boekt.
 • Het restaurant (en keuken) is van oktober t/m april gesloten.
 • In een aantal Duitse steden is het verplicht je auto van een milieusticker te voorzien. Als je door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loop je risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om u te verwelkomen in het hotel verzoeken wij u minimaal één dag van te voren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.

Locatie

We hebben 6 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 2 juni

Actieve filters:
1 nacht, incl. ontbijt
€ 60,00
excl. toesl. €4,95 pppn
2 nachten, incl. ontbijt
€ 110,00
excl. toesl. €4,95 pppn
3 nachten, incl. ontbijt
€ 165,00
excl. toesl. €4,95 pppn
4 nachten, incl. ontbijt
€ 220,00
excl. toesl. €4,95 pppn
5 nachten, incl. ontbijt
€ 275,00
excl. toesl. €4,95 pppn
6 nachten, incl. ontbijt
€ 330,00
excl. toesl. €4,95 pppn
8.4
5 Beoordelingen
7.7
- Stel (50-) -

"De bedden op kamer 5 waren ronduit slecht, waren doorgelegen en gleden over de lamiaat vloer uit elkaar. Er zaten veel haren in het afvoerputje van de douche. De begane grond rook naar sigarettenrook en op de eerste etage rook het continu naar frituurvet."

Tip: Een bezoek aan Koblenz is de moeite waard. Het centrum is leuk en prettig, de bezienswaardigheden volop en vergeet niet met de kabelbaan het oude fort te bezoeken.

8.6
- Culemborg - Stel (50-) -

"Zeer aan tee velen ."

Tip: Dag Koblenz,dag naar Cochem

8.6
- Den Haag - Stel (50+) -

"Een gezellig en knus hotel. Anne en Henk nemen de tijd voor je. Je kunt in het hotel eten, maar je moet vooraf reserveren. Het hotel ligt centraal voor uitstapjes. In het hotel is informatie over uitstapjes te vinden."

Tip: Koblenz is dichtbij. Andernacht en Linz am Rein zijn leuke plaatsjes om te bezoeken. Je kunt makkelijk langs de Rijn naar bijvoorbeeld Rudesheim. Een leuke tocht langs het mooiste stukje van de Rijn. Ook Limburg aan de Lahn is zeker de moeite waard. een leuke, mooie altstad met een prachtige Domkerk.

7.8
- Assen - Stel (50+) -

"Het was voor ons een doorgangshotel (1 nacht). Dit hotel was een van de meest zuidelijke Duitse hotels en snel te bereiken vanaf de snelweg."

Tip: Je kunt hier goed (en goedkoop) genieten van een HP-arrangement (3 gangen).