Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van de natuurlijke pracht en rust van Ameland

Hotel Nes
Nes, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
57,21
totaal: 137,37 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf op het Friese Waddeneiland Ameland op loopafstand van het strand

Hotel Nes ligt op Ameland, vlakbij het plaatsje Nes en op 500m van het strand. Dit sfeervolle familiehotel is de ideale locatie om er even helemaal tussenuit te gaan. Je kunt er optimaal ontspannen in de sauna en het solarium en om de omgeving te ontdekken huur je een fiets bij de receptie. Wanneer je met de veerboot op Ameland aankomt is het slechts 5 minuten rijden naar Hotel Nes. Eenmaal de koffers uitgepakt kun je optimaal genieten van al het moois dat Ameland te bieden heeft. Struinen door duinen en bossen, wandelen langs de vloedlijn over de brede stranden, tal van vogelsoorten spotten, pittoreske dorpjes bezoeken... een heerlijk vooruitzicht. Sportievelingen komen hier ook helemaal aan hun trekken: paardrijden, parachute springen, fietsen, watersporten, het kan allemaal. In het dorpje Nes kun je Natuurmuseum Ameland bezoeken. Hier wordt je meegenomen in de fascinerende onderwaterwereld van het Waddeneiland en leer je alles over de natuur. Iets wat je beslist niet mag overslaan is het beklimmen van de vuurtoren in Hollum. Het vergt iets van je conditie, maar je wordt rijkelijk beloond met een fantastisch panorama over de omgeving.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van de natuurlijke pracht en rust van Ameland

Hotel Nes
Nes, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Nes
Strandweg 39,
Nes, Nederland
Kaart
Strandweg 39, Nes, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Natuurcentrum Nes

Dierentuinen en aquaria, Tours & activiteiten
Strandweg 38, Nes

D.m.v. tentoonstellingen en presentaties wordt alles uitgelegd over de natuur en de fascinerende processen op en rondom Ameland. Ook is er een mooi aquarium en blotevoetenpad.

Korenmolen Phenix

Bezienswaardigheden
Jan Jacobsstraat 7, Nes

De korenmolen (Phenix) is gebouwd in het jaartal 1880. Na de restauratie in 1982 dient de korenmolen nu weer om graan tot meel te vermalen. De molen is open voor het publiek.

Nes, Ameland

Steden
Rixt Van Doniastraat, Nes

Bewandel het centrum om lekker te kunnen eten en te shoppen. Graag wat meer geschiedenis? Ga langs bij de commandeurshuisjes.

Ameland

Eilanden
Ameland

Ameland is een prachtige eiland om lekker uit te waaien langs het strand, maar ook op de fiets kom je langs de mooiste plekjes van het eiland.

Amelander Bierbrouwerij

Bezienswaardigheden
Smitteweg 6

Bekijk hier het proeflokaal en de bierwinkel van de Amelander Bierbrouwerij. Per week verschillen de openingsmomenten.

Cultuurhistorisch museum Sorgdrager

Musea
Herenweg 1

Ervaar de Amelander historie in het in 1751 gebouwde Sorgdragershuuske, een Commandeurswoning die gebouwd is door Pieter Cornelis Sorgdrager.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau