Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten aan de grachten van Leiden

Best Western City Hotel Leiden
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet in Best Western City Hotel Leiden

Het Best Western City Hotel Leiden ligt in het historische centrum van Leiden. Dit middelgrote hotel is gevestigd in 3 monumentale, gerestaureerde panden en heeft daardoor een speciale ambiance. Verder drink je in de bar een drankje. De tweepersoonskamers van Best Western City Hotel Leiden zijn voorzien van telefoon, televisie, airconditioning, kluis, koffie- en theefaciliteiten, bureau en een badkamer met douche en toilet. Best Western City Hotel Leiden ligt midden in het centrum van Leiden, op slechts 10 minuten lopen van het treinstation. Het is een perfecte locatie op deze levendige universiteitsstad te ontdekken. Het Museum Boerhaave bijvoorbeeld ligt op 150 meter van het hotel en ook de Hortus Botanicus is prima te voet te bereiken. Verder staat Leiden bekend om haar prachtige grachten, de bijna drieduizend monumenten en de statige herenhuizen langs het beroemde Rapenburg. Maak eens een rondvaart en bekijk de historische panden vanaf het water. De binnenstad telt 28 km aan grachten en singels en maar liefst 88 bruggen. Verder kun je hier natuurlijk uitgebreid shoppen. Last but not least is Leiden een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Delft, Den Haag, Katwijk en de Bollenstreek.

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten aan de grachten van Leiden

Best Western City Hotel Leiden
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Best Western City Hotel Leiden
Lange Mare 43,
Leiden, Nederland
Kaart
Lange Mare 43, Leiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 14,40 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

De Burcht Leiden Castle

Bezienswaardigheden
Burgsteeg 14

Eén van de mooiste plekjes van Leiden vindt u hier. Met haar grasbegroeide hellingen en haar uitzicht over de omgeving en middeleeuwe gebouwen is dit zeker een aanrader!

Leiden

Steden
Leiden

In het centrum van Leiden vind je gezellige winkels, cafés en restaurants. Shop in één van de langste winkelstraten van Nederland. Daarnaast beschikt de stad over een twaalftal musea.

Rijksmuseum van Oudheden

Musea
Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Leiden American Pilgrim Museum

Musea
Beschuitsteeg 9

Dit museum is toegewijd aan de Pilgrims, deze Engelse Puriteinse vluchtelingen verbleven in 1608 12 jaar in Leiden.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 14,40 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau