Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
dagen

4*-Van der Valk Hotel bij het Teutoburger Wald incl. diner

Van der Valk Hotel Melle - Osnabrück
Melle, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
3 dagen in een top beoordeeld 4*-Van der Valk hotel nabij Osnabrück en het Teutoburger Waldincl. ontbijt en diner

In de natuurrijke omgeving van de Duitse regio Nedersaksen en naast uitvalswegen ligt het 4-sterren Van der Valk Hotel Melle-Osnabrück. In de buurt vind je het prachtige Teutoburgerwoud en het Wiehengebergte, waar je heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken en diverse kastelen kunt bezoeken. Daarnaast ben je binnen een halfuurtje rijden al in Osnabrück. Na een drukke dag behoefte aan wat ontspanning? Breng dan eens een bezoek aan de wellness van het hotel. De wellness beschikt over verschillende luxe faciliteiten zoals een panorama sauna, stoomcabine, voetenbaden en een whirlpool. Tevens beschikt het hotel over een beautysalon, dat wordt genieten!

Van der Valk specials
dagen

4*-Van der Valk Hotel bij het Teutoburger Wald incl. diner

Van der Valk Hotel Melle - Osnabrück
Melle, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Onvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dinerbuffet
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,6!
  • Gratis gebruik van de sauna en wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Hanzestad Herford of Zoo Osnabrück
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Meer over de omgeving..

In de heuvelachtige provincie Niedersachsen bevinden zich vele kastelen en burchten. Bezoek bijvoorbeeld het Kasteel van Detmold of Kasteel Bückeburg. In Niedersachsen bevinden zich honderden kilometers aan wandel- en fietsroutes. Op 20 minuten rijden van het hotel vind je de stad Osnabrück. Bezichtig hier het gotische stadhuis of ontdek het bruisende uitgaansleven. De stad is hét culturele centrum van West-Niedersachsen en kent een boeiende geschiedenis die vandaag de dag nog zichtbaar is. Combineer een bezoek aan het historische centrum met winkelen in de warenhuizen en boetiekjes aan de Neumarkt óf in de moderne winkelpassages in de nieuwe stadskwartieren. Ook voor de golfliefhebbers zijn er verschillende golfbanen te vinden in de omgeving.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Melle - Osnabrück
Wellingholzhausener Str. 7,
Melle, Duitsland
Kaart
Wellingholzhausener Str. 7, Melle, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het in landhuisstijl gebouwde hotel beschikt over kamers met een telefoon, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met bad en/of douche. Daarnaast hebben alle kamers een balkon of terras. Hotel-restaurant Catharina serveert gerechten variërend van Noord-Duitse specialiteiten tot internationale gerechten. In de morgen kun je hier genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ga ’s avonds lekker ontspannen in de Havanna bar onder het genot van een drankje. Je kunt er biljarten en genieten van kleine hapjes. Als hotelgast maak je gratis gebruik van de sauna en het fitnesscentrum van het hotel. Boek tegen betaling een heerlijke massage of beauty behandeling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Osnabrücker Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Neuer Graben 38

Osnabrücker Schloss is één van de oudste kastelen in Osnabrück. Tijdens de 2e Wereldoorlog brandde het af, na verschillende restauraties is het opgebouwd tot een modern gebouw.

Osnabrück

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Shoppen, Steden
Wittekindstrasse 15

Osnabrück ligt midden in de natuurrijke omgeving van het Teutoburgerwoud waar je prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Bezichtig het stadhuis, de Mariakerk en de Stadswaag.

Haarmannsbrunnen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Herrenteichswall 2

De Haarmannsbrunnen is een fontein in Osnabrück en tevens een gedenkteken voor mijnwerkers in de stad. De stichter was Augustus Haarmann.

De Dom van Osnabrück

Bezienswaardigheden
Domhof 12

De Dom van Osnabrück behoort tot de meesterwerken van de laat-Romaanse bouwkunst. Nadat de dom in het jaar 1100 afgebrand is, hebben ze de Dom weer opgebouwd.

Marienkirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
An Der Marienkirche 11

Naast het Raadhuis staat de Marienkirche, de buikige toren kun je in het hele centrum wel ontwaren boven de daken. Vanaf de top heb je een mooi uitzicht over het centrum van Osnabrück.

Heger Tor

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Steden
Marienstrasse 1

De oude poort van Osnabück staat bekend staat als de Heger Tor. De Heger Tor herdenkt de dappere krijgers van Osnabrück die de slag bij Waterloo op 18 juni 1815 niet hebben overleefd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau