Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Verblijf op de Veluwe incl. Walibi Holland entree ticket en ontbijt

Fletcher Hotel Restaurant Sparrenhorst-Veluwe
Nunspeet, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen op de Veluwe in Nunspeet incl. Walibi Holland entree ticket en ontbijt

Er tussenuit met een spectaculaire uitdaging? Dan is HARDGAAN in Walibi Holland de ideale keuze. Met dit arrangement heb je 1 dag toegang tot het Attractiepark Walibi Holland, dat al te bereiken is in 15 minuten rijden vanaf het hotel. Walibi, een park voor jong en oud, maar ook voor plezier en spanning. Met je verblijf in het NH Veluwe Sparrenhorst kun je genieten van de adembenemende natuur op de Veluwe. Huur een fiets (tegen betaling) en trek eropuit om de omgeving te verkennen of maak een prachtige wandeling in het stuifzandgebied tussen Harderwijk en Nunspeet, het Hulshorsterzand. Na een heerlijke dag er op uit geweest te zijn, kun je in het hotel genieten van het binnenzwembad.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Dagje uit
dagen

Verblijf op de Veluwe incl. Walibi Holland entree ticket en ontbijt

Fletcher Hotel Restaurant Sparrenhorst-Veluwe
Nunspeet, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1 dag toegang tot Walibi Holland
  • Hoge kinderkortingen t/m 11 jaar!
  • Gelegen op ca. 15,5 km van Walibi Holland
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een fiets- of wandeltocht over de veluwe
Walibi Holland | Maatregelen

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen.

Voor het gezin zijn er leuke attracties, maak een rit in de Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Kortom een dagje naar het attractiepark in Biddinghuizen creëert herinneringen voor het leven!

Let op: Toegang is NIET geldig tijdens Halloween Fright Nights

LET OP:
Voor de volgende data is testen voor toegang verplicht: 18, 19, 20, 25, 26 en 27 oktober. Klik op deze link voor meer informatie.
Iedere bezoeker vanaf 12 jaar moet een geldig corona vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van niet ouder dan 24 uur hebben om toegang tot het park te krijgen. Hier wordt op gecontroleerd.

Maatregelen i.v.m. covid-19

  • Het is verplicht om je bezoekdag aan Walibi Holland vooraf te reserveren. Check actuele openingstijden via deze link.
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Je mag met max. 2 personen (m.u.v. kinderen jonger dan 12 jaar) het park bezoeken of meer als je uit één huishouden komt.
  • Via de virtuele wachtrij kun je voor een geselecteerd aantal attracties je plekje reserveren.

Klik voor meer informatie over de maatregelen in het park op deze link.
Voor de actuele openingstijden verwijzen we je door naar deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Fletcher Hotel Restaurant Sparrenhorst-Veluwe
Eperweg 46,
Nunspeet, Nederland
Kaart
Eperweg 46, Nunspeet, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel Restaurant Sparrenhorst-Veluwe is een modern en kleurrijk ingericht hotel aan de rand van Nunspeet. Alle kamers van het hotel hebben een warme uitstraling met veel lichte kleuren. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Tenslotte heeft dit hotel een gratis binnenzwembad en een fitnessruimte om je verblijf helemaal compleet te maken. Ben je liever actief bezig in de buitenlucht? Huur dan tegen betaling fietsen en trek eropuit om de omgeving te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

Museum Korps Rijdende Artillerie

Musea
Eperweg 149

Indien u houdt van onze militaire geschiedenis is dit museum zeker een aanrader voor u!

Elburg

Steden
Elburg

Prachtig gelegen aan de randmeren ligt één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes: Elburg. Een stad met vele monumenten en sfeervolle horecagelegenheden. Vroeger was het zelfs een welvarende Hanzestad.

De Zwaluwhoeve

Spa en Wellness
Zuiderzeestraatweg 108

Kom heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve, lekker naar de sauna of toch liever een rustgevende massage? Het kan allemaal!

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Staverden

Steden, Natuur & Parken, Cultuur
Uddelermeerweg 2

Staverden is officieel de kleinste stad van Nederland, ooit had de Graaf grootse plannen met dit landgoed, helaas kwam hij niet verder dan de bouw van het kasteel en een aantal bijgebouwen.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

LET OP:
Voor de volgende data is testen voor toegang verplicht: 18, 19, 20, 25, 26 en 27 oktober. Klik op deze link voor meer informatie.
Iedere bezoeker vanaf 12 jaar moet een geldig corona vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van niet ouder dan 24 uur hebben om toegang tot het park te krijgen. Hier wordt op gecontroleerd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau