Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Kom opladen in Friesland!


Friezen voelen zich gelukkiger vrijer, gezonder en veiliger. Het is een interessante paradox: Friezen verdienden minder geld, zijn gemiddeld minder hoog opgeleid en tóch zijn ze gelukkiger en gezonder. En dat gevoel willen we delen met de rest van Nederland!
Kom opladen Friesland Style. Het enige wat je nodig hebt is de behoefte om je hoofd leeg te maken en je batterij weer op te laden. Stap uit de drukte en hectiek van het dagelijkse leven en ervaar hoe het is om te leven als een Fries. Het open landschap van Friesland heeft de ruimte om alles wat te veel is achter te laten en herboren thuis te komen.


We dagen je uit om te komen opladen, Friesland Style. Kom om tot rust en neem tijd voor bezinning. Pak de kans om aan je vitaliteit te werken. Of dat nu gaat om een record boeklezen of fanatiek uitwaaien op de dijk en in de Friese bossen. Even flink buiten adem raken en je hartslag op te krikken, doe je het beste in de buitenlucht. En wanneer je de behoefte hebt om jouw plek in de wereld in het grotere perspectief te zien, dan beklim je één van de uitkijktorens!

Maak van jouw bezoek een complete ervaring door een vroege ochtendduik te nemen op één van de zwemplekken in de natuur. Met rode wangen en tintelende vingertoppen is het tijd om de warmte op te zoeken. Een bakje koffie of thee is nog nooit zo lekker geweest en verwen je zelf met ruime keuze uit lekkere streekproducten.

Kom opladen Friesland Style

Bekijk alle deals in Friesland

Friesland Tips! ♥️

Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden

Dit 25.000 hectare grote Nationaal Landschap combineert wonen, landbouw, en natuur/cultuurhistorie. Het heeft houtwallen, weidegronden, meren, moerassen, zandpaden, pingo's, meertjes, en een hoge natuurwaarde/biodiversiteit door de zand-klei grens. Boeren koesteren het eeuwenoude coulisselandschap met elzensingels en houtwallen, wat uniek is in Europa.

Dokkum

Dokkum is een historische stad met authentieke charme, goed onderhouden en gezellig. Geniet van stadswallen, grachten, Bonifatiuskapel, historisch hotel en levendige straten. Ideaal om te ontspannen, met prachtig landschap en waddenbossen in de buurt. Ontdek het echte Friesland!

De Friese Wadden

Het waddengebied is overal adembenemend met zijn luchtkleuren, getijden, slik en zee. Het heeft wereldwijde ecologische betekenis. Of je nu de winterse wind voelt tijdens een dijkwandeling, prachtige oesterschelpen ontdekt, je vlieger ziet opstijgen, of een uitdagende wadlooptocht onderneemt, hier voel je een sterke verbondenheid. Welkom aan de Noord-Friese kust van de Waddenzee, een UNESCO Werelderfgoed.

Nationaal Park Lauwersmeer

De zee veranderde in wildernis en werd uiteindelijk een toevluchtsoord voor vogels en mensen, wat de ontstaansgeschiedenis van Nationaal Park Lauwersmeer samenvat. Dit gebied op de grens van Groningen en Friesland biedt uitgestrekte ruige graslanden, begroeide zand- en kleiplaten, bossen om te verkennen en uitgestrekte ondiepe wateren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau