Valentijnsdag

De meest romantische dag van het jaar is in zicht: 14 februari Valentijnsdag. Hét moment om je partner eens goed te verwennen met  een valentijncadeau, bloemen, kaarten of een heerlijk weekendje weg in een leuk hotel! Neem je Valentijn mee naar één van onze unieke bestemmingen.

Er is volop keuze! Weekendjeweg.nl neemt jou en je Valentijn mee naar:

-    Een wellness hotel. Heerlijk een weekend relaxen en genieten van sauna’s, bubbelbaden, gezichtsbehandelingen, massages, wisselbaden en gezonde smoothies. Je maakt je weekendbeleving compleet met een romantisch diner en daarna overnachten in je hotelkamer. Genieten maar!
-    Een luxe kasteelhotel. Waan je kasteelheer of kasteelvrouw op één van de kastelen in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. De meeste kasteelhotels staan op unieke locaties, zijn luxe, zeer romantisch en hebben uitstekende restaurants. Voor iedereen die zijn of haar geliefde een keer op stand in de watten wil leggen.
-    Een romantisch hotel. Wat is er romantischer dan een weekend Parijs? De stad van de liefde! Wandelen langs de Seine, genieten van de schilders op Place du Têrtre of romantisch slenteren door Jardin des Tuileries. Uiteraard zijn er nog veel meer sfeervolle steden én romantische hotels. In steden als Amsterdam, Brussel of Keulen, maar ook in Brabant, Vlaanderen of aan de kust. Bekijk ons ruime assortiment om inspiratie op te doen.
-    Kleine knusse hotels. Ga voor een knus stadshotelletje in het centrum van bijvoorbeeld Den Bosch, Utrecht of Gent. Ben je meer een natuurliefhebber dan kies je voor een hotelletje in de landelijke omgeving van de Achterhoek, in een waterrijke omgeving, de Duitse Oostzee of andere mooie plekjes.

Vrijgezel(lig)? Natuurlijk kun je dan ook profiteren van onze hotelaanbiedingen rondom Valentijn.    

Tips

Boek een hotel inclusief een dinerarrangement. Je avond kan dan gegarandeerd niet meer stuk!

Kun je niet kiezen, en wil je je bestemming aan je Valentijn overlaten? Dat kan met onze Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Je Valentijn kiest zelf uit circa 2000 hotels bungalowparken. De gift card is al verkrijgbaar vanaf €15,-