Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkoop weekendje weg? De beste deals onder de 100 euro!

Heb jij een klein budget en ben je op zoek naar een goedkoop weekendje weg? Dan ben je bij weekendjeweg.nl aan het juiste adres! Je hebt een ruime keuze uit goedkoop weekendjes weg die maar weinig kosten. Lees verder

Zo hebben wij hotelaanbiedingen in Nederland en België waarbij je nog geen €100,- voor 2 nachten betaalt exclusief eventuele verplichte toeslagen. Wie op zoek is naar een weekendje weg deal neemt direct een kijkje bij de opties. Schrijf je ook zeker in voor onze nieuwsbrief om geen enkele actie of aanbieding mis te lopen.

Goedkoop weekendje weg

Wat is er lekkerder dan een goedkoop weekendje weg in Nederland of België? Je bent er toch even helemaal uit, zonder dat je je spaarrekening hoeft te plunderen. Wij selecteren dagelijks de beste en goedkoopste weekendjes weg voor je in Nederland en België. Je boekt eenvoudig en snel een voordelig weekendje weg. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop weekendje weg aan zee, een weekendje weg in de bossen of een weekendje weg in een leuke stad. Onze deals zijn te goed om te laten liggen.

Goedkoop naar topbestemmingen

Boek een weekendje weg goedkoop naar een gave stad, zoals Maastricht of Brussel, zodat je lekker wat geld overhoudt om van te gaan shoppen en stappen. Vind je een weekend weg net te lang? Dan kun je ook kiezen voor een goedkoop nachtje weg. Je bent toch even van huis en geniet van een ontspannen overnachting in een comfortabel hotel.

Weekendje weg deal

Weekendjeweg.nl biedt je de beste deals aan. Door een goedkoop weekendje weg te boeken hou je nog wat budget over, waarvan je bijvoorbeeld lekker uit eten kunt gaan of een uitstapje kunt maken. Het is altijd prettig als je weet dat je niet teveel betaald voor jouw weekendje weg!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau