Een greep uit onze aanbiedingen

Mystery Hotel Brabant

Nederland, Mystery-Brabant

Genieten in Brabant

vanaf 49,50

Prijs per kamer
excl. toesl. €4,95 pppn

1 nacht, incl. ontbijt

Best Western Hotel Eindhoven

Best Western Hotel Eindhoven 8 10 55 beoordelingen
Erg goed

Nederland, Eindhoven

Aan de rand van het centrum, met Frans georiënteerd restaurant

vanaf 47,25

Prijs per kamer
excl. toesl. €8,45 pppn

1 nacht, excl. ontbijt

Zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren en wijzigen is niet mogelijk.

Hotel Hilversum - de Witte Bergen

Hotel Hilversum - de Witte Bergen 8 10 41 beoordelingen
Erg goed

Nederland, Eemnes

Ideaal vertrekpunt om de regio te ontdekken, met fitness en beautysalon

vanaf 75,00

Prijs per kamer
excl. toesl. €6,80 pppn

1 nacht, incl. ontbijt

Campanile Hotel Amersfoort

Campanile Hotel Amersfoort 7.7 10 14 beoordelingen
Goed

Nederland, Amersfoort

Combineer een bezoek aan Amersfoort met wandelingen in de natuur

vanaf 46,75

Prijs per kamer
excl. toesl. €4,95 pppn

1 nacht, excl. ontbijt

Zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren en wijzigen is niet mogelijk.

Campanile Hotel Rotterdam Oost

Campanile Hotel Rotterdam Oost 8.3 10 15 beoordelingen
Erg goed

Nederland, Rotterdam

Even buiten het centrum gelegen

vanaf 52,41

Prijs per kamer
excl. toesl. €4,95 pppn

1 nacht, excl. ontbijt

Zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren en wijzigen is niet mogelijk.

Premiere Classe Hotel Breda

Premiere Classe Hotel Breda 8.5 10 9 beoordelingen
Erg goed

Nederland, Breda

Op slechts 5 autominuten van het mooie centrum van Breda

vanaf 36,60

Prijs per kamer
excl. toesl. €4,95 pppn

1 nacht, excl. ontbijt

Zeer scherpe voordeelprijs. Annuleren en wijzigen is niet mogelijk.
Stedentrips

Een stedentrip is in elk seizoen een aanrader. Shoppen, cultuur snuiven en culinair genieten, dat zijn de ingrediënten voor een stads tussendoortje. We hebben de leukste stedentrips voor je bij elkaar gezet. Je hebt een uitgebreide keuze in binnen- en buitenland: van kosmopolitische wereldsteden tot een sfeervolle kleinere stad. En van een karakteristiek hotelletje en een designhotel tot een hotel met veel faciliteiten.
   
We hebben aantrekkelijke hotelaanbiedingen in alle prijsklassen. In ons aanbod vind je hotels aan de rand van een stad en in het centrum. Houd je van klein en fijn, dan is een hotel met een paar kamers een uitgelezen plek om te overnachten. Wil je liever een hotel met veel faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een wellness, dan ligt een wat groter hotel voor de hand.

Weekendjeweg.nl neemt je mee, ook met de trein! We hebben een unieke samenwerking met de NS en bieden speciale treinarrangementen in diverse steden. Je boekt een hotel met retourtickets voor de trein. Wel zo gemakkelijk, je laat je je auto gewoon voor de deur staan. Onze treinarrangementen zijn voor 2 personen en altijd scherp geprijsd. Dus dat is ontspannen en voordelig op reis.

Take a citybreak

Een stedentrip kan het hele jaar door: de stad verandert mee met de seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan het eerste groen in een mooi stadspark in het voorjaar en de volle terrassen op een gezellig plein in de zomer. In het najaar worden de avonden langer en geven de verlichte winkeletalages en straatlantaarns een mooie sfeer. Ook in de winter is een stedentrip verleidelijk. In november beginnen in veel steden de kerstmarkten: toverachtige kerstdorpen met kraampjes, een ijsbaan en warme chocolademelk. Feestmaand december staat garant voor rijkelijk versierde etalages. Zie je jezelf al zitten bij een knisperend haardvuur in een knus restaurant of in je hotel? 

Tips

Een stad bezoeken betekent ook de culturele highlights bewonderen. Natuurlijk mag je de bekende hotspots niet missen, maar neem ook eens een kijkje in een wat minder bekend museum. Of kies een tentoonstelling, evenement of festival als aanleiding om hotel in een stad te reserveren. Een stad van bovenaf bekijken is ook altijd leuk: beklim een kerktoren of ander markant gebouw en geniet van de aanblik over de daken. Sommige steden hebben een skyline die je het beste vanaf het water tijdens een rondvaart kan bewonderen. Denk maar eens aan Rotterdam aan de Maas, Amsterdam aan de Amstel of sfeervol Deventer en Zutphen aan de IJssel. Of wat dacht je van de Binnendieze die deels onder Den Bosch stroomt. En natuurlijk mag de Seine in Parijs niet onvermeld blijven. Andere bestemmingen verleiden je tot slenteren door smalle straatjes of het bekijken van bijzondere architectuur. Er zijn ook steden die vragen om een herhalingsbezoek: de dynamiek van een stad brengt met zich mee dat wijken zich ontwikkelen en een must-see worden met hippe restaurants en andere bezienswaardigheden.
 
Kortom, wat je interesse ook is, een stedentrip pakt je altijd in.