Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg in de zomervakantie? Ontdek onze zomerdeals

Op deze pagina vind je onze speciale zomerdeals. Op deze manier weet je zeker dat je gaat genieten van een voordelig weekendje weg in een van onze vele accommodaties. Boek hier snel en eenvoudig! Lees verder

Ontdek onze zomerdeals!

Wil jij graag een weekendje weg in de zomervakantie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met onze zomerdeals weet je zeker dat je een voordelig en fijn weekendje weg in de zomervakantie tegemoet gaat. Even geen verplichtingen, geen werk, maar simpelweg met elkaar genieten van de rust en leuke dagen. En het voordeel van de zomer is natuurlijk dat dit gepaard gaat met een grote kans op mooi weer. Dat maakt een weekendje weg nog net wat fijner!

De activiteiten bij een weekendje weg in de zomer

Waar de accommodatie die je op het oog hebt zich ook bevind, er zijn altijd genoeg activiteiten in de buurt te beleven. Zeker in de zomer. Er zijn natuurlijk activiteiten die alleen bij goed weer mogelijk zijn, of die alleen bij goed weer echt leuk zijn. Dat maakt de opties in de warmere maanden een stuk groter. Je kan dan kiezen voor rustige activiteiten, of juist hele sportieve zaken. Net wat jij wil.

De bezienswaardigheden in de zomer

Wij hebben vooral in Nederland, Duitsland en België accommodaties. In deze landen is er qua bezienswaardigheden genoeg te doen. Cultuur snuiven kun je in de vele dorpjes en steden, natuur is er ook in overvloed. In de zomer is veel van de natuur nog een stukje mooier. Alles is in zijn bloei, en de zon maakt veel ook nog eens een stuk mooier. Het is dus een ideale periode om volop te kunnen genieten van de bezienswaardigheden.

Waarom een weekendje weg zo fijn is

Veel mensen komen helemaal tot rust van een weekendje weg. Je laat de dagelijkse sleur van thuis even helemaal achter je, en kunt lekker met elkaar genieten van een paar heerlijke dagen. Op maandag kun je dan weer vol energie en inspiratie aan de slag.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau