Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met vriendin? Mooie deals | weekendjeweg.nl

Zoek je het perfecte weekendje weg om je vriendin mee te verrassen? Als je net een nieuwe relatie hebt, wil je er graag samen op uit trekken. Een weekendje weg vriendin is echter ook een uitstekend idee als jullie beiden een druk leven leiden. Door een leuk weekendje weg met de vriendin heb je daadwerkelijk tijd voor elkaar, zonder afleiding van het werk, familie, vrienden of de kinderen. Zo kom je volledig tot rust, genieten jullie van elkaar en doen jullie nieuwe indrukken op in een nieuwe omgeving. Laat je meteen inspireren door ons aanbod voor een vriendin weekend weg op Weekendjeweg.nl! Lees verder

Een romantisch weekendje weg met vriendin in Nederland

Voor een weekendje weg met je vriendin hoef je niet heel ver te reizen. Wat dacht je van een leuk weekendje weg met vriendin in de levendige hoofdstad Amsterdam? Overdag heb je alle tijd om de vele musea te bezoeken, zoals het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum. Geniet vervolgens van een sfeervol diner in een van de verscheidene restaurants in de metropool. Of wat dacht je van een romantische tocht over de grachten tijdens het Amsterdam Light Festival? Tijdens het vriendin weekend weg is Amsterdam extra fraai verlicht met prachtige kunstwerken.

Met de trein naar Parijs voor een weekendje weg met je vriendin

Op slechts een paar uur reizen van Nederland bevindt zich de lichtstad van Frankrijk: Parijs. Deze romantische stad is bij uitstek geschikt voor een romantisch weekendje weg met je vriendin. Struin langs de chique winkels op de Champs Elysées, proef de lekkerste croissants en macarons bij de lokale boulangerie en wandel langs de rivier de Seine. Kunst- en cultuurliefhebbers halen hun hart op bij de Mona Lisa in het Louvre of met de vele moderne kunstwerken in Musée d'Orsay. Bij de Sacré Coeur heb je tot slot een waanzinnig uitzicht over de stad, zeker als 's avonds alle lichtjes aan gaan.

Naar Italië voor een weekendje weg vriendin

Italië is de perfecte bestemming voor een weekendje weg met vriendin. Bezoek bijvoorbeeld de stad Verona, waar het verhaal van Romeo en Julia zijn oorsprong vindt. Daarnaast vind je allerlei andere bijzondere bouwwerken in de stad, zoals de stadspoort Porta Borsari, het fort Castelvecchio en het Romeinse theater. Bekijk meteen welke deal bij je past op Weekendjeweg.nl!

Waarom een weekend weg met vriendin boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau