Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met vrienden? Ontdek onze leukste groepslocaties

Zie jij je vriendengroep uit je studietijd nog weleens? Regelmatig de banden aanhalen met vrienden van vroeger is heel belangrijk. In het leven van alledag heb je hier vaak net te weinig tijd voor. Lees verder

Een weekendje weg met je voetbalteam of je vriendinnen van de yoga is bovenal gezellig. Wij hebben de perfecte groepslocaties voor een weekendje weg met vrienden.

Een groepsaccommodatie die aan al jullie wensen voldoet

Je wilt er een weekend tussenuit met een grote groep mensen en iedereen heeft andere wensen. Bij ons vind je groepsaccommodaties die aan jullie wensenlijstje voldoen. In Nederland, België en Duitsland zijn overal groepslocaties te vinden in een schitterende omgeving, dichtbij het strand, het bos of waar jullie voorkeur ook maar naar uitgaat. De groepslocatie is een prima uitvalsbasis waar vanuit je lange fietstochten kan maken of een frisse neus kan halen tijdens een wandeling.

Geniet van alles wat de accommodatie jullie te bieden heeft

De meeste groepslocaties hebben wat extra’s te bieden. Soms staat er een barbecue of kunnen jullie je verliezen in eindeloze potjes darten of tafeltennis. Een beetje onderlinge competitie is goed voor het groepsgevoel! Vaak biedt de keuken meer dan voldoende ruimte om te koken voor grote groepen. Bij de open haard is het ’s avonds vervolgens gezellig bijkletsen tot in de late uurtjes. Ook zijn er groepslocaties met een jacuzzi of een sauna. Je kan het zo luxe maken als je zelf wilt.

Voorzieningen bij de hand? Kies voor een groepslocatie op een vakantiepark

Wil je tijdens je weekendje weg met vrienden ook zwemmen? Op een groepslocatie op een vakantiepark heb je alles bij de hand. Voor de supermarkt hoef je het terrein niet af en willen jullie een avond lekker uit eten? Reserveer een plekje in het restaurant. Prik snel een afspraak in jullie agenda en leg jullie weekend vast.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau