Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met vriend? Mooie deals | weekendjeweg.nl

Ben je op zoek naar een romantisch weekendje weg met je vriend? Heb je net een nieuwe partner leren kennen, of wil je graag even de tijd nemen voor elkaar tijdens een weekendje weg met je vriend? Op Weekendjeweg.nl vind je een uitgebreid aanbod aan charmante weekendjes weg met je vriend voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk meteen ons aanbod weekendjes weg met je vriendje voor inspiratie. Lees verder

Een romantisch weekendje weg met je vriend als verrassing

In onze drukke levens met werk, studie, kinderen en vrienden is het vaak lastig om een leuk weekendje weg met je vriend te boeken. Zorg dat je het weekendje weg vriend al een geruime tijd van tevoren reserveert, zodat je ervan verzekerd bent dat je naar een geweldige locatie toe gaat die aan jullie verwachtingen voldoet. Ook als je je partner wilt verrassen met een weekendje weg vriend, raden we aan om wel al wat data op te geven. Zo is er alle tijd om van het weekendje weg met je vriendje te genieten. Een leuk weekendje weg met je vriend kan natuurlijk op ieder moment, maar zeker voor een speciale gelegenheid is het aan aardig gebaar om een weekendje weg met je vriend rond deze datum te boeken. Bij thuiskomst kun je gelijk je volgende weekendje weg met vriend reserveren, zodat je gelijk uit kunt kijken naar jullie volgende avontuur met elkaar.

Weekendje weg met vriend naar Parijs

Als er één stad de perfecte bestemming is voor een weekendje weg vriend, dan is het de Franse hoofdstad Parijs. Struin met je geliefde langs de Seine, bewonder de lichtjes van de Eiffeltoren of strijk neer op een van de vele terrassen voor een goed glas wijn. Bij de Sacre Coeur geniet je van een waanzinnig uitzicht over de stad, terwijl je hier allerlei kunstenaars vindt die jullie op een prachtige manier op het doek zetten. Voor meer kunst bezoek je het Louvre met de beroemde Mona Lisa of het Musée d'Orsay voor moderne kunst.

Genieten in Italië tijdens een weekendje weg met vriend

Italië scoort altijd goed voor een romantisch weekendje weg met je vriend. Zet bijvoorbeeld koers naar het charmante Venetië, waar je met een gondel door de stad heen vaart. Of breng een bezoek aan Verona, de stad waar Romeo en Julia zich afspeelt. Wandel langs de Arena, het Romeinse theater, de stadspoort Porta Borsari en het fort Castelvecchio.

Waarom een weekendje weg met vriend boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau