Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekend weg naar Lelystad? Beste deals! | weekendjeweg.nl

Zowel ontspannen in de natuur als winkelen in een bruisende stad? Met een weekendje weg in Lelystad verblijf je in het hart van het voormalig Zuiderzeegebied, vlakbij de Oostvaardersplassen. Daarnaast vind je volop vertier in de gezellige steden van Almere en Lelystad. Beleef urenlang shopplezier in Bataviastad, maak een schilderachtige rondvlucht boven Lelystad of bezoek een unieke scheepswerf tijdens een nachtje weg Lelystad. Met de deals van Weekendjeweg.nl beleef je de trip die jij voor ogen hebt. Lees verder

Wandelen of fietsen in de natuur tijdens nachtje weg Lelystad

Tijdens een weekend weg in Lelystad bevind je je op een steenworp afstand van de Oostvaardersplassen. Dit relatief nieuwe natuurgebied in de polder van Flevoland vormt het grootste moerasgebied van ons land. Doordat de natuur hier vrij spel heeft, spot je bijzondere flora en fauna in het gebied. Neem je verrekijker mee voor het bewonderen van unieke vogelsoorten, talrijke Heckrunderen, dartelende edelherten en fraaie konikpaarden. Liefhebbers van de watersport trekken naar het IJsselmeer, waar je volop kunt zeilen, varen, wakeboarden, suppen, zeilen of kanoën. Uiteraard zijn er ook allerlei wandel- en fietspaden in de omgeving, zodat je ook vanaf het land optimaal geniet van de natuur tijdens een weekend weg in Lelystad.

Uiteenlopende bezienswaardigheden bij het weekend weg Lelystad

Door het diverse aanbod aan bezienswaardigheden is er voor ieder wat wils tijden een nachtje weg in Lelystad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Bataviawerf waar schepen uit de Gouden Eeuw opnieuw worden opgebouwd. De Bataviawerf laat oude tijden uit de maritieme historie herleven door deze schepen na te bouwen. Of maak tijdens het weekend weg in Lelystad een uitstapje naar het Aviodrome, waar je meer dan 100 vliegtuigen van dichtbij bewondert. Bij het regionale vliegveld van Lelystad is het zelfs mogelijk om een rondvlucht te maken over de provincie; ware avonturiers nemen een sprong in het diepe tijdens het parachutespringen. Voor meer spectaculaire attracties bezoek je pretpark Walibi World vol achtbanen. Kun je niet wachten om de provincie Flevoland zelf te bezoeken? Bekijk dan meteen de aanbiedingen voor een nachtje weg in Lelystad op de website van Weekendjeweg.nl!

Waarom een weekend Lelystad boeken bij Weekendjeweg.nl?

Een weekendje weg in Lelystad boek je eenvoudig en snel bij Weekendjeweg.nl. Wij verzorgen al 25 jaar al je boekingen voor de beste en leukste reisdeals. Meer dan 5 miljoen boekers gingen je al voor. Bekijk gelijk onze aanbiedingen, pak je koffer in en ga op reis!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau