Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels leiden

Leiden is een prima stad om wandelend te ontdekken. Er is veel cultuur en meer dan genoeg horeca om minimaal 1 dag in Leiden te zijn en er een van de hotels te boeken. Lees verder

Bezoek er de prachtige musea en de bijna 3000 monumenten. Ook op winkelgebied kun je je hart ophalen in Leiden. In de kleine steegjes en straatjes in het historische centrum vind je allemaal leuke boutiques en speciaalzaken. En natuurlijk ga je een of meerdere van de leuke restaurants en cafés in Leiden proberen, daar ontkom je niet aan. Boek dus snel een aanbieding voor een hotel in Leiden of een last minute Leiden. Wij hebben altijd een goede korting voor jou!

Shoppen in Leiden

Steegjes rond de Pieterskerk (het Pieterskwartier) zijn veel winkels en galerijen met kunst, zelfgemaakte sieraden, speelgoed en vintagekleding.

De grote winkelstraten zijn de Breestraat en de Haarlemmerstraat. In de Haarlemmerstraat vind je veel kledingzaken en de bekende winkelketens. Chique winkels zijn in de Breestraat gevestigd.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau