Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Boek een landhuis voor een weekend

Een landhuis voor een weekend boek je bij ons. Wij hebben vele mogelijkheden en zorgen er altijd voor dat jouw weekendje weg helemaal naar jouw wensen verloopt. Boek daarom nu je landhuis voor een weekend bij ons! Lees verder

Landhuis voor een weekendje weg

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe lekker even je gewone leven achter je te laten. We hebben het allemaal druk met van alles en nog wat, en dat vraagt veel van een mens. Een weekendje weg is dan ideaal. Even lekker opladen, ontsnappen uit de alledaagse sleur en met elkaar genieten van de rust en quality time. Een landhuis voor een weekend maakt het dan nog net wat specialer. Alle ruimte, helemaal voor jullie. Je boekt het bij ons!

Wat kan je doen?

De landhuizen die je bij ons kan huren bevinden zich allemaal in een mooie omgeving. Je kan ervoor kiezen om lekker tot rust te komen in en rondom het huis. Je kan er ook op uit gaan voor lekkere wandelingen of andere sportieve activiteiten. Daarnaast kun je natuurlijk de dorpen en steden in de buurt bezoeken. Wat jij ook leuk vind, er is altijd genoeg te doen en te beleven.

Bezienswaardigheden in de buurt

Welke bezienswaardigheden zich in de buurt bevinden wordt uiteraard voor een groot deel bepaald door de locatie van het landhuis. Onze landhuizen bevinden zich met name in Nederland, België en Duitsland. Bij al onze huizen is er in de omgeving natuur te vinden, net als andere bezienswaardigheden. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen.

Waarom een weekendje weg zo lekker is

Het is eigenlijk natuurlijk overbodig om dit uit te leggen, iedereen weet dat het heerlijk is om er lekker een weekendje tussenuit te gaan. Je komt tot rust, kunt even lekker van elkaar genieten en laad jezelf op voor een nieuwe periode in huis. Je kunt op de maandag na het weekend vol energie weer beginnen aan de nieuwe week.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau