Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg Katwijk aan Zee? Mooie deals | weekendjeweg.nl

Uitwaaien aan de prachtige Noordzeekust tijdens een weekendje weg Katwijk aan Zee? Op Weekendjeweg.nl vind je een voordelig aanbod aan verrassende deals voor een weekendje Katwijk. Maak een lange strandwandeling, beleef urenlang winkelplezier of proef een verse vis in een van de strandpaviljoens tijdens een weekendje Katwijk aan zee. Daarnaast liggen bruisende steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam vlakbij. Reserveer meteen je volgende weekendje in Katwijk via Weekendjeweg.nl. Lees verder

Uitwaaien aan het kilometerslange zandstrand van Katwijk aan Zee

Verblijf gedurende het weekendje Katwijk aan Zee in het schilderachtige vissersdorp aan de Zuid-Hollandse kust. Eeuwenlang stond Katwijk bekend als de vissersplaats met de grootste haringvloot van Nederland. Bovendien trok de kustplaats talrijke kunstenaars vanwege de prachtige vergezichten op het duinlandschap en de zee. Het strand is maar liefst vier kilometer lang en biedt volop plek om te zonnebaden, zwemmen in zee of zandkastelen te bouwen. Op het strand vind je de authentieke witte strandhuisjes en sfeervolle strandpaviljoens voor een hapje en een drankje. Voor meer strandplezier bezoek je tijdens een nachtje weg Katwijk de vlakbij gelegen badplaatsen Noordwijk en Zandvoort.

Historie en cultuur tijdens weekendje Katwijk aan Zee

Cultuurliefhebbers genieten tijdens een nachtje weg Katwijk volop in het Katwijks Museum. Je bewondert hier een fraaie collectie van kunstwerken en prenten van zowel Nederlandse als buitenlandse kunstenaars, zoals Willy Sluiter en Jan Toorop. Verder leer je in het museum alles over de maritieme historie van het vissersdorp, de visserij en de traditionele klederdracht. Maak een wandeling naar de Andreaskerk, die door de inwoners ook wel de Witte Kerk of Oude Kerk wordt genoemd. De kerk bevindt zich direct aan de kust en is het oudste gebouw van het dorp. Tijdens de avonduren maak je een uitstapje naar de musical Soldaat van Oranje. Deze musical wordt sinds 2010 opgevoerd op het militair vliegveld Valkenburg, op slechts 10 minuten afstand van Katwijk aan Zee. Kun je niet wachten om zelf over de boulevard van Katwijk te struinen? Bekijk dan direct de voordelige aanbiedingen van Weekendjeweg.nl voor een nachtje weg in Katwijk en pak je koffer in!

Waarom een weekend Katwijk boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau