Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Bekijk hier ons complete aanbod hotels

Het is heerlijk om af en toe een weekendje weg te gaan. Even lekker ontsnappen aan de dagelijkse sleur van thuis. We hebben het tegenwoordig allemaal ontzettend druk. Ons werk, een sociaal leven, sport en de constante prikkels via onze telefoon vragen veel van ons. Met een weekendje weg in een hotel ontsnap je hier even aan. Een weekend in een hotel is heerlijk ontspannend, zodat je daarna weer vol energie aan de slag kan!

Activiteiten in de buurt

Een weekend in een hotel is natuurlijk pas compleet met een paar leuke activiteiten. Het maakt hierbij niet uit of je houdt van rustige activiteiten of juist wat meer spanning wil opzoeken. Je kan bij onze hotels kiezen om erop uit te gaan in steden en dorpen, of je gaat voor hele andere activiteiten. Culinaire uitstapjes, cultuur opsnuiven of juist meer sportieve dingen. Het is allemaal mogelijk.

Welke bezienswaardigheden zijn er?

Welke bezienswaardigheden er zijn hangt natuurlijk met name af van de locatie van het hotel. Ons aanbod bevindt zich vooral in Nederland, Duitsland en België. Hoe dan ook is er genoeg te doen en te beleven in de omgeving. Het maakt hierbij niet uit of je houdt van steden of juist van de natuur. Voor beide voorkeuren hebben we meer dan voldoende opties.

De voordelen van een weekendje weg

In een hotel kun je heerlijk een weekendje weg. Je komt er hoe dan ook helemaal tot rust. Als je houdt van luxe en service is een hotel de beste keuze. De voordelen van een weekendje weg op zich hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. Iedereen weet dat je dan even heerlijk kunt genieten, kunt ontsnappen aan je normale leven en lekker tot rust komt.

Boek je hotel bij weekendje weg

Het boeken van een hotel voor een weekendje weg is snel en eenvoudig via deze pagina. Selecteer jouw wensen en zoek vervolgens de ideale optie uit. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is inpakken en genieten.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau