Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Den Dolder? Bekijk onze deals | weekendjeweg.nl

Zowel genieten van het gezellige stadsleven als de natuur? Tijdens een weekendje Den Dolder verblijf je op de Utrechtse Heuvelrug, vlakbij steden als Soest, Amersfoort en Utrecht. Met talrijke musea, winkels en musea is er van alles te beleven tijdens het weekend in Den Dolder. Bekijk meteen de aanbiedingen voor een overnachting in Den Dolder op Weekendjeweg.nl! Lees verder

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug tijdens weekendje Den Dolder

De Utrechtse Heuvelrug vormt een oase van rust en natuur net buiten de Randstad. De heuvelachtige bossen, uitgestrekte zandverstuivingen en kleurrijke heidevelden trekken aan je voorbij terwijl je wandelt door het groen. Bovendien bewonder je tijdens het weekendje Den Dolder allerlei kastelen en buitenplaatsen in de streek. Maak bijvoorbeeld een tussenstop bij Kasteel Groeneveld of bij Paleis Soestdijk, het voormalige verblijf van de koninklijke familie.

Volop cultuur en historie bij weekend Den Dolder

Gedurende het weekendje Den Dolder bezoek je een uiteenlopende musea en bezienswaardigheden. Zo zie je in het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg hoe de Nederlandse krijgsmacht in de loop der jaren gegroeid is. Bij het Nationaal Monument Kamp Amersfoort vind je het indrukwekkende monument dat als concentratiekamp diende tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook vind je in deze streek het Belgenmonument ter herinnering aan de militairen die in de Eerste Wereldoorlog gevangen zijn gezet. Op de hoogste plek van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich de Pyramide van Austerlitz, dat in 1804 werd geplaatst ter ere van Napoleon Bonaparte. Verder zijn de Stellingkorenmolen De Windhond, het Tabaksmuseum en Museum Oud Soest een aanrader om te bezoeken.

Gezellige steden om te winkelen gedurende weekend Den Dolder

Vlakbij Den Dolder bevinden zich allerlei pittoreske dorpen en steden om te bezoeken. Zo trekt het schilderachtige dorpje Lage Vuursche jaarlijks twee miljoen bezoekers vanwege de sfeervolle winkels en restaurants in de groene omgeving. Of maak een trip naar Amersfoort, de stad die ontstond in de dertiende eeuw. Wandel door het historische stadscentrum of strijk neer op de gezellige terrassen. Bovendien ligt ten westen van de stad Dierenpark Amersfoort met wel 150 verschillende diersoorten. Laat je inspireren door onze selectie hotelovernachtingen op Weekendjeweg.nl voor een veelzijdig weekend Den Dolder!

Waarom bij Weekendjeweg.nl een weekend weg boeken in Den Dolder?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg Den Dolder te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau