Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Een weekend weg in het bos

Een weekendje weg in een bosrijke omgeving is heerlijk. Maak eindeloze boswandelingen, geniet van de frisse buitenlucht en voel je één met de natuur. Lees verder

Bij terugkomst in je gezellige hotel kun je nog even de sauna induiken als je kiest voor een luxe accommodatie, of gezellig onder de dekens wegkruipen met een goed boek. Wil jij een weekendje weg naar het bos? Er zijn veel toffe opties, waardoor er voor ieder wat wils is.

Weekendje weg in een boomhut

Een boomhut weekendje weg is ideaal voor wie op zoek is naar een uniek weekendje weg. Nu hebben wij geen echte boomhutten in het aanbod, maar wel hotels met een natuurlijke uitstraling zodat jij geniet van rust en ruimte om je heen. Je ontwaakt met de geluiden van de natuur wanneer je 's ochtends vroeg een lekkere ochtendwandeling maakt. Na een weekendje weg in een boomhut hotel ben jij weer helemaal opgeladen. Ontdek de natuur in de omgeving van jouw hotel te voet, huur een fiets of ga paardrijden door het bos. Tijd doorbrengen in de natuur zorgt ervoor dat jij helemaal tot rust komt en draagt bij aan een goede (mentale) gezondheid. Reden genoeg dus om regelmatig een weekendje weg in een bosrijke omgeving te plannen.

Romantisch overnachten in het bos

Er zijn veel bijzondere plekken om te overnachten in de natuur. Naast een boomhut weekendje weg zijn er ook sfeervolle en kleinschalige hotels, romantische hotels en luxueuze hotels die van alle gemakken zijn voorzien. Ga bijvoorbeeld voor een weekendje weg op de Veluwe. In dit natuurgebied leven wilde zwijnen, eekhoorntjes en zelfs herten, waardoor de natuur heel dichtbij jouw hotel is. Je hoeft alleen maar het wildrooster over te steken en jij bevind je in de uitgestrekte bossen op de Veluwe. Ook in de Achterhoek vind je allerlei bijzondere landschappen. Wil jij extra luxe tijdens je weekendje weg in het bos? Boek dan een hotel met een eigen hottub op de kamer, zodat je na een dag in de buitenlucht optimaal tot rust komt in het warme water.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau