Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Apeldoorn: de perfecte combinatie van stad en natuur!

Apeldoorn is een van de vele verrassingen die Nederland in petto heeft. Apeldoorn staat natuurlijk bekend van de tuinen rondom Paleis het Loo, dierenpark Apenheul en het feit dat het is gelegen bij het prachtige natuurgebied de Veluwe. Lees verder

Dit maakt van een weekendje Apeldoorn een onvergetelijke uitstap. We kunnen ons voorstellen dat je hier aan toe bent, met het drukke leven dat we tegenwoordig vrijwel allemaal hebben. Als je een beetje tot rust wil komen en tegelijkertijd wil genieten van een veelzijdige stad, dan is een weekendje weg in de omgeving Apeldoorn een perfecte optie!

Weekendje Apeldoorn: Paleis het Loo mag je niet overslaan

Wanneer je in Apeldoorn een weekendje weg bent hoef je over één ding geen zorgen te maken; dat je je gaat vervelen. Een van de dingen die je absoluut moet bezoeken is natuurlijk Paleis het Loo. Wist jij dat Apeldoorn een koninklijke stad is? Het mooiste aan Paleis Het Loo zijn de prachtige paleistuinen. Deze kan je via een aantal mooie wandelroutes ontdekken. Wanneer je met het hele gezin naar Apeldoorn gaat zijn de Prinsen- en Prinsessendagen in de zomervakantie geweldig. Kinderen komen dan allemaal verkleed naar het Paleis en kunnen proeven aan het leven als Prins of Prinses.

Bezoek de prachtige natuur tijdens een weekendje weg in de omgeving Apeldoorn

Apeldoorn ligt natuurlijk dichtbij de Veluwe, maar ook de zandverstuiving bij het Kootwijkerzand is het bezoeken meer dan waard. Dit wordt ook wel de Sahara van de Lage Landen genoemd, en is de grootste zandverstuiving van West-Europa. Dit mag je niet missen als je in de buurt bent. Uiteraard geldt voor het park de Hoge Veluwe hetzelfde. Een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is, en zelfs regelmatig genoemd bij de mooiste natuurgebieden van Europa.

Liefhebbers van attractieparken kunnen ook hun hart ophalen

Rondom Apeldoorn liggen twee zeer bekende attractieparken. Hoewel, Apenheul is natuurlijk vooral een dierenpark. Maar wel zeker het bezoeken waard. Daarnaast ligt ook Julianatoren hier gelegen, wat vooral voor kinderen geweldig is.

Boek je weekend weg in Apeldoorn hier!

Jij wil nu natuurlijk ook een weekend weg in Apeldoorn boeken? In Apeldoorn een weekendje weg is ook gewoon fantastisch. Selecteer hier je voorkeuren, kies je ideale optie en maak het weekendje eenvoudig rond. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is genieten van al het moois dat Apeldoorn te bieden heeft!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau