Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Autovakantie naar Luxemburg? Scherpe deals! | weekendjeweg.nl

Kun je niet wachten om een autovakantie naar Luxemburg te beleven? Op maar enkele uren rijden vanaf de Nederlandse grens waan je je in een heus sprookjeslandschap. Ondanks dat je tijdens een Luxemburg autovakantie je in een van de kleinste landen van Europa bevindt, biedt de streek voor ieder wat wils. Laat je verrassen door een auto vakantie Luxemburg en bekijk ons aanbod op Weekendjeweg.nl! Lees verder

De omvangrijke natuur tijdens een Luxemburg autovakantie

Van uitgestrekte hoogvlaktes tot kronkelende beekjes in de valleien, een auto vakantie in Luxemburg staat in het teken van de schitterende natuur. De Luxemburgse Ardennen zijn minder bekend dan de Belgische regio, waardoor je hier in alle rust geniet van de veelzijdige flora en fauna. Trek je wandelschoenen aan of stap op de mountainbike en geniet van de dichte bossen. Een aanrader voor een tussenstop tijdens de auto vakantie Luxemburg zijn de natuurreservaten Öewersauer en Our.

Bezoek de hoofdstad Luxemburg-Stad gedurende de auto vakantie Luxemburg

Luxemburg behoort tot een van de welvarendste landen van Europa. In Luxemburg-Stad zie je dan ook altijd de stijlvolle elegantie van de inwoners terug. Wandel langs de statige panden, bewonder de vakwerkhuizen en kom tot rust bij de rivier de Alzette. Bijzonder om tijdens de Luxemburg autovakantie te bezoeken is het stadspark, dat zich middenin een diepe kloof dwars door de stad bevindt. Je merkt tijdens je wandeling niets van het drukke stadsleven van Luxemburg-Stad. Doordat de stad op een belangrijke strategische locatie ligt, ligt er bovendien een uniek ondergronds bouwwerk onder de stad: de kazematten. Laat je door een gids tijdens een rondleiding voorlichten over de bijzondere geschiedenis van de vestingwerken. Voor een schitterend uitzicht over de stad trek je naar de Chemin de la Corniche.

De vele kastelen bij de Luxemburg autovakantie

Tijdens de autovakantie Luxemburg kom je voortdurend bijzondere kastelen tegen die op de heuvels gebouwd zijn. Bezoek bijvoorbeeld de indrukwekkende kastelen van Vianden, Bourscheid en Esch-sur-Sûre. Wanneer je eind juli Kasteel Vianden bezoekt, maak je direct het Middeleeuwse festival mee dat hier ieder jaar georganiseerd wordt. Tijdens het evenement zijn duizenden mensen gekleed in Middeleeuwse klederdracht en vinden er allerlei roofvogeldemonstraties, toneelstukken en zomerbuffetten plaats. Bekijk ons aanbod op Weekendjeweg.nl en boek meteen je favoriete autovakantie Luxemburg!

Waarom een autovakantie Luxemburg boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg Luxemburg te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau