Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Amsterdam Light Festival tickets met overnachting? | weekendjeweg.nl

Zin om je te laten betoveren door duizenden lichtjes op de Amsterdamse grachten? Stap de magische wereld van het Amsterdam Light Festival binnen met de verrassende deals van Weekendjeweg.nl! Geniet van een comfortabele overnachting inclusief Amsterdam Light Festival tickets om het evenement te ervaren. Bekijk meteen jouw voordelige aanbieding voor het Amsterdam Light Festival met korting. Lees verder

De wereld van de verbeelding tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart

Gedurende de elfde editie van het Amsterdam Light Festival maak je kennis met de wereld van de verbeelding. Met als thema ´Imagine Beyond´ laten twintig kunstenaars uit alle windstreken je verwonderen over het onmogelijke. Laat je fantasie de vrije loop gaan en overstijg het hier en nu. Terwijl je wegdroomt in een zee van lichtjes bij de Amsterdam Light Festival rondvaart passeer je onderweg langs de unieke Amsterdamse grachten.

Varen over de grachten bij het Amsterdam Light Festival

Uiteraard kun je het Amsterdam Light Festival wandelend bekijken, maar de beste manier om het Amsterdam Light Festival te zien is vanaf het water. Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart vertelt de audiotour je ronduit over de prachtige kunststukken, de kunstenaars en het verbindende thema. Uiteraard is er voldoende tijd om gezellig met je partner, vrienden of familie te genieten van de omgeving. De Amsterdam Light Festival tickets gelden voor een rondvaart van ongeveer 75 minuten. Bovendien is er een hostess die je uitgebreid vertelt over het festival.

Comfortabel het Amsterdam Light Festival ervaren

Bij de Amsterdam Light Festival rondvaart is aan alles gedacht, zodat het je aan niets ontbreekt gedurende het evenement. Zo zijn er verschillende vaartijden, waardoor je de rondvaart op je eigen tijd kunt maken. De tocht is bovendien inclusief drankjes aan boord, zoals wijn, bier en frisdranken. De rondvaartboten zijn daarbij overdekt en verwarmd. Er zijn daarbij extra dekentjes aanwezig voor extra comfort. Na de indrukwekkende rondvaart overnacht je in een luxueuze hotelkamer. Kun je niet wachten om zelf met je geliefde, vrienden of gezin het Amsterdam Light Festival met korting te ontdekken? Bekijk dan meteen de scherpe Amsterdam Light Festival rondvaart en hotelovernachting aanbiedingen op Weekendjeweg.nl!

Waarom Amsterdam Light Festival tickets boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau