Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje historie in onverwoestbare stad met stedentrip Warschau

Zin in een weekendje weg in een Europese hoofdstad vol historie? Tijdens een stedentrip in Warschau ontdek je waarom de hoofdstad van Polen onverwoestbaar is en geniet je van de mooiste bezienswaardigheden. Lees verder

In 'Feniks-stad' Warschau op stedentrip

Op stedentrip in Polen in Warschau maak je kennis met de stad die als een feniks uit de as wist te herrijzen na de Tweede Wereldoorlog. Het platgebombardeerde Warschau werd herbouwd, waarbij een oud deel en een nieuw deel ontstond. In het oude stadsdeel ligt de Grote Markt, dat wordt omringd door kleurrijke herenhuizen. In het nieuwe deel bezoek je een van de oudste kerken van de stad, de Johanneskathedraal. Hier ligt onder meer de Poolse koning Stanisław August Poniatowski begraven. Dat Warschau ooit een koninklijke stad was, merk je ook tijdens een wandeling langs de Koninklijke Route, Krakowskie Przedmieście. Eindpunt is de wijk Wilanów waar je een kijkje neemt bij het gelijknamige Wilanówpaleis. Het barokke paleis telt ruim 60 vertrekken die grotendeels in oorspronkelijke staat verkeren. Ook het Łazienkipaleis in het gelijknamige stadspark is de moeite waard als je in Warschau op stedentrip bent. In het Łazienkipark bekijk je onder meer het standbeeld van de beroemde componist Frédéric Chopin, die in Warschau werd geboren.

Citytrip Warschau met bezoek aan fraaie musea

In Warschau op citytrip bezoek je interessante musea. In het Historisch Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van Warschau en de wederopbouw van de stad. In het Nationaal Museum geniet je als kunstliefhebber van een rijke verzameling aan Europese schilderkunst. Het Museum van het Joodse Instituut legt de pijnlijke geschiedenis van de Joden in Warschau in de Tweede Wereldoorlog bloot. Een opvallend gebouw is het Paleis van Cultuur en Wetenschap, met 42 verdiepingen een van de hoogste in de stad. Het stalinistisch uitziende gebouw huisvest een aantal bioscopen en theaters.

Stedentrip Polen in Warschau: profiteer altijd van de beste deals

Wil je in Warschau op citytrip? Weekendjeweg.nl heeft altijd de beste deals. Al meer dan 5 miljoen boekers profiteerden van mooie aanbiedingen. Boek direct een citytrip Warschau en ontdek voordelig de mooie hoofdstad van Polen.

Waarom een stedentrip Warschau boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een stedentrip Warschau te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau