Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Leuke stedentrip naar Liverpool? Top deals | Weekendjeweg.nl

Op zoek naar een bijzondere stedentrip naar een muzikale stad? Bij een citytrip Liverpool maak je kennis met de stad van The Beatles. Met een unieke sightseeing tour bezoek je tijdens de stedentrip Liverpool alle locaties die met de band te maken hebben. Voetbalfans komen bovendien graag naar de stad in Noord-Engeland om de verschillende voetbalstadions te bezoeken. Bekijk meteen onze stedentrip Liverpool aanbiedingen op Weekendjeweg.nl! Lees verder

Citytrip Liverpool in de thuishaven van The Beatles

Na slechts een uurtje vliegen bevindt je je tijdens de stedentrip Liverpool in dé stad van The Beatles. Maak tijdens een rondleiding door een enthousiaste gids kennis met de bijzondere plekken van de legendarische band, zoals de Strawberry fields en Penny Lane. Ook bezoek je de woningen waar John Lennon en Paul McCartney zijn opgegroeid, en de school waar de bandleden elkaar hebben ontmoet. In het Beatlesmuseum vind je bovendien alles over de geschiedenis van de band en bijzondere memorabilia. Bij de Beatles Story vind je bijvoorbeeld het drumstel van Ringo Starr, handgeschreven teksten van de leden of de beroemde zonnebril van John Lennon. Als je je zelf een Beatle op het podium wilt voelen, stap je het podium van de Cavern karaoke bar op om een van de nummers van The Beatles te zingen.

Kunst en cultuur bij de citytrip Liverpool

Wandel gedurende de stedentrip Liverpool naar de Royal Albert Dock. Deze pakhuizen bij de scheepswerf van de havenstad behoren zelfs tot de UNESCO Werelderfgoedlijst. Je vindt hier diverse musea in de buurt, zoals het Merseyside Maritime Museum. Hier bewonder je gigantische schepen, bakens en stoommachines, zodat je meteen een idee krijgt van hoe hier schepen werden gemaakt. In de expositie kom je alles te weten over schepen als de Titanic en de Lusitania. In het Tate Liverpool vind je moderne kunst van Warhol en Pollock. Verder mag je het Liverpool Cathedral niet overslaan. Vanaf de klokkentoren geniet je van een waanzinnig uitzicht over de stad.

Voetbalfans op citytrip naar Liverpool

In Liverpool bevinden zich maar liefst twee voetbalclubs die in de Premier League meespelen: Everton FC en Liverpool FC. Bezoek als voetbalfan een wedstrijd van deze teams met enthousiaste supporters. Kun je niet wachten om zelf naar Liverpool te reizen? Doe dan inspiratie op bij de stedentrip Liverpool aanbiedingen op Weekendjeweg.nl!

Waarom een stedentrip Liverpool boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau