Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachting in Parijs? Nachtje weg Parijs

Wil je er even helemaal uit, dan is Parijs de stad waar je moet zijn. Er is zo veel te doen dat het verleidelijk wordt er een Parijs overnachting aan vast te plakken. En waarom niet? Samen met je partner relaxen, shoppen, musea en andere bezienswaardigheden zien en natuurlijk een heerlijk diner en overnachting als toetje. Lees verder

Parijs overnachting optimaal benutten

Je overnachting in Parijs nodigt uit tot het zorgvuldig selecteren van wat je wilt zien. Voor de één betekent dat een selfie bij de Eiffeltoren, een ander zal urenlang in het Louvre doorbrengen. Denk ook aan het gezellige Montmartre nabij de schitterende Sacré-Coeur, op een heuvel vanwaar je het beroemde Gare du Nord beneden in het klein ziet liggen. Tip: neem een dagkaart voor de metro om snel en makkelijk van hoogtepunt naar hoogtepunt te reizen. Na elke bocht, op elke straathoek is wel historie zichtbaar. Zelfs de metrostations vormen een bezienswaardigheid op zich.

Overnachting in Parijs: romantischer wordt het niet

Parijs wordt ook wel de stad van de liefde genoemd, dus je samenzijn hier bekroon je op de ultieme manier met een romantisch etentje. Daar weten ze in deze stad wel raad mee! Daarnaast is shoppen in Parijs een geheel nieuwe tak van sport. Flaneer over de Champs-Elysées, waar het je bijna duizelt van de grote modemerken. Uiteindelijk stuit je op de indrukwekkende L'Arc de Triomphe. In de wijken hieromheen zitten allerlei knusse zijstraatjes met bijzondere restaurants. Eigenlijk is Parijs een aaneenschakeling van vermaak.

Gratis bezienswaardigheden

Wie in Parijs een overnachting boekt, gunt zichzelf de luxe van een hotelkamer in een stad waar bovendien veel bezienswaardigheden gratis zijn - je hoeft niet overal naar binnen om al enorm onder de indruk te raken. Een wandelingetje maken langs de Seine, een bezoekje brengen aan de beroemde begraafplaats Père-Lachaise, je vergapen aan de uiteenlopende kunstenaars rondom Le Centre Pompidou en het zien van de al genoemde gebouwen, het kost allemaal niks. Parijs is daarom een heerlijke plek voor een nachtje weg. En heb je nog niet genoeg gehad, dan boek je gewoon een nachtje erbij.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau