Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Nachtje weg met de hond? Ontdek onze diervriendelijke deals

Ook je trouwe viervoeter wil er zo nu en dan wel even uit. Op weekendjeweg.nl vind je talloze deals voor een diervriendelijke verblijf. Een nachtje weg met de hond - denk aan Oud & Nieuw - is bovendien rustgevend voor zowel de hond als zijn baasjes. Even de drukte verruilen voor de natuur! Lees verder

Overnachting met hond met voldoende uitlaatplekken

Wat het belangrijkste is voor een hond, voldoende plek om te rennen en spelen, kan zomaar ook belangrijk zijn voor jou en je partner. Het vele natuurschoon in Nederland heeft een weldadige uitwerking op geest en lichaam. Het is dan een fijne gedachte dat je niet op de tijd hoeft te letten en 's avonds blijft slapen op een plek waar je harige vriend eveneens welkom is. Terwijl hij tervreden en voldaan op een bot ligt te kluiven, genieten jij en je partner van een heerlijke maaltijd - dat gaat er wel in na zo'n actief dagje in de buitenlucht.

Weg uit de alledaagse drukte

Het is fijn dat er in Nederland en ook daarbuiten overal plekken zijn waar hond en baasjes even helemaal weg uit de alledaagse drukte zijn. Alle uitlaatplekken in je gewone omgeving heeft je trouwe huisdier immers ook wel een keer gezien. Een overnachting met de hond (of compleet weekendje weg) net over de grens of een andere plek waar het dier de ruimte heeft en letterlijk een uitgelaten stemming krijgt, is makkelijk te vinden op weekendjeweg.nl.

Diervriendelijke overnachting met Oud & Nieuw

Vuurwerkverbod of niet, in de praktijk is Oud & Nieuw altijd weer een kakafonie van knallen en andere geluiden waar de meeste honden slecht tegen kunnen. Misschien ben je het zelf ook wel zat dat je door het lawaai, dat al ver vóór twaalven begint, de telvisie niet kunt verstaan. Waarom dan niet het onaangename met het aangename verenigen, je weekendtas en de hondenspullen pakken en een heerlijk nachtje weg met de hond boeken? Daarmee bespaar je je lieve huisgenoot een hoop stress, en zelf zijn jij en je partner er ook even lekker uit.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau