Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

De schoonheid van Nederland ontdekken? Boek een nachtje weg in de natuur!

Wil je nader kennismaken met de schoonheid van Nederland? Ons kleine landje kent veel natuurgebieden waar je niet alleen heerlijk tot rust komt, maar ook wordt verrast door de enorme diversiteit aan flora en fauna. Voor een onvergetelijke overnachting in de natuur hoef je nooit ver weg. Lees verder

Overnachting in de natuur: wat is ons landje mooi!

Wat dat betreft is het leuk om eens in de archieven der Nederlandse televisie te duiken en bijvoorbeeld het programma Jochem in de Wolken terug te kijken. Hierin toont cabaretier Jochem Myjer de pracht van diverse vaderlandse natuurgebieden vanuit een luchtballon. Zet zo'n aflevering aan en je komt vanzelf in de stemming: wat is ons landje mooi! Dat geeft inspiratie om eens een overnachting in de natuur te boeken en die te koppelen aan uitgebreide, rustgevende wandelingen en fietstochtjes. Of zelfs een ballonvaart, zoals Myjer deed.

Nachtje weg in de natuur in België of Duitsland

De mogelijkheden beperken zich niet tot de landsgrenzen, want ook daar voorbij vind je schitterende gebieden die zich uitstekend lenen voor een nachtje weg in de natuur. Het is een klein stukje verder rijden om het echte vakantiegevoel te verhogen. Denk aan een overnachting op de Kalmthouse Heide in Vlaanderen of in de Eifel in Duitsland, waarvoor je op deze site veel accommodaties vindt. In uiteenlopende soorten en prijsklassen. En alle natuurpracht is vaak gratis te bekijken.

Onthaasten tijdens een heerlijk weekendje weg

Zeker de afgelopen jaren spreken steeds meer mensen hardop uit vaker in de natuur te willen vertoeven. Niet zo vreemd, het leven kan jachtig en druk zijn. Stress ligt op de loer. Daarom gunnen we onszelf soms een break, een weekendje weg. Het gaat er uiteindelijk om even te ontsnappen aan onze dagelijkse, druk bezette habitat. Even het beton, het asfalt en het systeemplafond verruilen voor een nachtje weg in de natuur, het is even idyllisch als het klinkt. En eenmaal op de plaats van bestemming word je verrast door de vele flora en fauna waarvan je niet wist dat ze zo dichtbij leven.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau