Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Een nachtje weg in een bed and breakfast? Bekijk onze deals

Even eruit, even de natuur of juist een leuke stad in? Weekendjeweg.nl heeft van prachtige bed and breakfasts. Hier is de benadering van jou als gast persoonlijk en geniet je toch de luxe van een hotel. Een nachtje weg in een bed and breakfast is een belevenis! Lees verder

Overnachting in een bed and breakfast

Wie voor een overnachting een bed and breakfast boekt, kiest niet zelden voor bijzondere plekken en bijzondere mensen. Dat is ook te zien in het gelijknamige programma op Omroep MAX, waar drie stellen een nachtje weg in hun bed and breakfast doorbrengen. De sfeer is gemoedelijk, de gastvrijheid doorgaans van een hoog niveau. Ook omdat er naast jou en je partner vaak niet veel andere gasten zijn. Je krijgt dus alle aandacht.

Omgeving verkennen met tips van locals

In het gros van de gevallen zijn het echte locals die de zaak runnen, en die kunnen je het beste vertellen waar de leukste restaurants zijn, welke natuurgebieden je moet opzoeken of welke winkeltjes je nergens anders in het land vindt. Kies je voor een overnachting in een bed and breakfast, dan sta je dus vooraan als het gaat om goeie tips. Denk ook aan lokale specialiteiten, ambachten en activiteiten.

Shoppen en vorstelijk ontbijten

Zoals gezegd is een nachtje weg in een bed and breakfast overal in Nederland te boeken. Niet alleen in pittoreske dorpjes, ook in alle grote(re) steden. Dat geeft weer een hele andere sfeer aan je nachtje of weekendje weg, als je middenin het centrum van pakweg Alkmaar, Dordrecht of Utrecht slaapt. Overdag duik je de stad in om lekker te shoppen, 's avonds kruip je onder de wol op een knusse plek op loopafstand en 's morgens wordt je een vorstelijk ontbijt voorgezet. Een overnachting in een bed and breakfast in een dorp is weer ideaal voor wandelingen en fietstochtjes in de natuur. Wat voor plek jij en je partner ook kiezen voor een nachtje weg, een belevenis is het altijd.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau