Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachting in de Achterhoek? Ontdek onze deals

Waar zijn de beste deals voor een overnachting in de Achterhoek te vinden? Scoor eenvoudig en snel de leukste aanbiedingen voor de laagste prijzen via weekendjeweg.nl. Reis af naar de veelzijdige Achterhoek en boek voor je verblijf een voordelige hotelovernachting. Zo maak je er een compleet uitje van, samen met je partner of vrienden. Lees verder

De Achterhoek biedt je volop mogelijkheden voor leuke activiteiten, zoals wandelen, fietsen en museumbezoek. Ook liggen er gezellige steden en dorpjes op je te wachten.

Voordelig uitje in de prachtige Achterhoek

In de Achterhoek vind je een afwisselende omgeving met bos, weilanden, beekjes en kastelen. Er wordt wel gezegd dat deze regio de mooiste van Nederland is! Het bijzondere landschap zorgt bij vele accommodaties voor een schitterend decor. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een romantisch uitje. Stel je voor dat je dineert of wakker wordt met uitzicht over de landerijen en eeuwenoude boerderijen. Als je hier op avontuur gaat, zul je schattige landwinkeltjes, smaakvolle tuinen en intieme terrasjes op je pad vinden. Verspreid over de gehele regio staan indrukwekkende kastelen en historische buitenverblijven. Vele zijn ook van binnen te bezichtigen, zoals het overweldigende kasteel Huis Bergh en het authentiek ingerichte kasteel Vorden. Verder staat de Achterhoek bol van musea en galeries. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Villa Mondriaan en laat je meenemen in het levensverhaal van de befaamde schilder Piet Mondriaan. Of beleef in het Nationaal Onderduikmuseum mee op welke bijzondere manieren bewoners tijdens de Tweede Wereldoorlog overleefden.

Op pad en goedkoop overnachten in de Achterhoek

Er zijn kortom heel veel leuke dingen in de Achterhoek te doen! Aan één dag heb je gewoon te weinig om hiervan te kunnen genieten. Een hotel boeken voor een overnachting in de Achterhoek is dus een slim idee. Maak er een gezellig weekendje weg van of ga er gedurende een paar dagen door de week op uit. Bij ons heb je de keuze uit de beste adresjes en arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een charmant hotel in een bruisende stad, zoals Winterswijk of Doetinchem, of ga voor een luxe accommodatie in de natuur.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau