Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Uitwaaien aan de kust? Boek een goedkoop nachtje weg aan zee

Ook zo toe aan een nachtje weg? We kunnen het ons voorstellen in deze drukke tijden. Over het algemeen wordt er hard gewerkt in Nederland, en dat mag best beloond worden met de broodnodige ontspanning. Denk voor je volgende break aan een goedkoop nachtje weg aan zee!

Romantisch nachtje aan zee boeken

Met 451 kilometer aan kustlijn zijn er in Nederland diverse uithoeken waar je helemaal tot rust komt. Meestal liggen de accommodaties in of vlakbij gemoedelijke dorpjes die je nog niet ontdekt hebt. De sfeer is er relaxed, het tempo wat trager en de gezonde zeelucht weldadig voor iedereen. Het uitzicht op de zee brengt bovendien de nodige romantiek met zich mee. Gun jezelf en je geliefde een gezellig maar toch goedkoop nachtje weg aan zee om enkele dagen even helemaal bij te komen.

Belgische kust

Heb je de hele Nederlandse kustlijn al verkend - kleine kans, maar toch - dan haal je je hart op in Vlaanderen. In het kunstzinnige Sint-Idesbald, het prachtige duingebied van De Panne, het populaire Knokke of Oostende, waar de legendarische zanger Marvin Gaye ooit woonde. Het is allemaal net over de grens, hetgeen dat extra vakantiegevoel geeft aan je goedkope nachtje weg aan zee. Of meerdere nachtjes.

Waddeneilanden per boot

Toch zijn ook de Nederlandse kustdorpen en steden absoluut de moeite waard. We noemen Bergen aan Zee, vlakbij winkelstad Alkmaar. Zei iemand winkelen? Dat kan ook direct aan zee in Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort. Denk eens aan de Waddeneilanden, die je met de boot bereikt. Over vakantiegevoel gesproken! Helemaal bovenin ons landje vind je Lauwersoog, wie nog een paar dotten gas geeft zit al in Noord-Duitsland, waar de Noordzee er net weer even anders uitziet.

Uitwaaien en niet op de tijd letten

Heerlijk uitwaaien noemen ze dat. Een wandeling langs het strand, warme choco in een strandtent, 's avonds dineren in één van de vele restaurants en bovendien niet op de tijd letten omdat je gezellig blijft slapen. Een romantisch en goedkoop nachtje weg aan zee doet jou en je partner goed!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau