Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Mystery Hotels

Onze Mystery Hotel aanbiedingen zijn er voor mensen die wel van een verrassing houden. Het werkt heel eenvoudig: kies je bestemming zonder dat je direct weet in welk hotel je overnachting zal zijn, dat lees je namelijk pas in je boekingsbevestiging. We hebben Mystery Hotels in Nederland en België. Durf je dat gokje aan en vind je het prima om nog niet gelijk te weten waar je gaat overnachten? Laat je dan verleiden en profiteer van onze mystery aanbiedingen: deze hotels bieden extra veel voordeel, je vindt de prijs nergens anders.

Speciaal geselecteerd

Alle Mystery Hotels zijn speciaal geselecteerde 3, 4 en 5 sterren hotels en staan garant voor een heerlijk verblijf. In de kameromschrijving bij de prijs lichten we een klein tipje van de sluier over het aantal hotelsterren, de ligging van het hotel en de faciliteiten die je kunt verwachten.

Laat je verrassen

We zorgen ervoor dat je altijd voldoende keuze hebt: wil je shoppen en van culturele highlights genieten dan kun je een kijkje nemen bij ‘mysterieuze’ aanbiedingen in leuke steden in eigen land en België. Liever uitwaaien aan de kust of onthaasten op de Veluwe of in de Limburgse heuvels? Ook voor rustzoekers zijn er altijd scherpe aanbiedingen bij. Het aanbod en de bestemmingen wisselen steeds, maar een ding is zeker: je boekt je overnachting nergens goedkoper.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau