Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Paar dagen weg naar de zon? Een lang weekend op een idyllische plek

Zo nu en dan heb je het nodig: een paar dagen weg naar de zon. Ook in Nederland schijnt deze de hele dag, alleen zitten er hier vaak dikke regenwolken voor. En dat terwijl zonlicht zo goed voor je is, evenals het lagere tempo dat erbij hoort. Gelukkig zijn er op Weekendjeweg.nl altijd aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Gun jezelf een paar dagen weg naar de zon! Lees verder

Boek 4 dagen weg naar de zon

Maak er een lang weekend van en boek 4 dagen weg naar de zon, dan heb je ruim de tijd. Vaak zijn er kortingen zodat een nachtje meer of minder niet uitmaakt. Bovendien verdien je het als je het hele jaar hard werkt. Je hebt een dag voor de reis om in het hotel je spullen uit te pakken en te acclimatiseren, twee heerlijke dagen voor sightseeing, shoppen en relaxen en de vierde dag om op je gemak weer terug naar Nederland te gaan.

Stedentrip Florence

Vooral in Zuid-Europa heb je de grootste kans op mooi weer, en zo ver vliegen is het niet. De vlucht naar Renaissancestad Florence (Firenze in het Italiaans) duurt bijvoorbeeld nog geen anderhalf uur! Je hebt je drankje met een zakje nootjes nog niet besteld of de daling wordt alweer ingezet. Op de luchthaven knipper je tegen het zonlicht dat als een warme deken over je heen valt. In het idyllische Toscane zullen deze paar dagen naar de zon niet alleen louterend werken, maar ook cultureel gezien onvergetelijk zijn.

Kijk naar onze deals!

Of je nu 4 dagen weg naar de zon in Italië, Spanje of Griekenland boekt, niemand kan mooi weer garanderen. November kan in Toscane nat zijn, maar de rest van het jaar is het er meestal prima toeven, ook in de kerstperiode of februari. Je kunt ook het weer in de gaten houden en op het laatste moment boeken om tijdens je paar dagen weg naar de zon zeker te zijn van weldadige temperaturen. Kijk naar onze deals, we wensen je alvast een heerlijk lang weekend!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau