Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Paar dagen weg met de hond? Een lang weekend weg met je trouwe viervoeter

Echte dierenvrienden nemen hun hond overal mee naartoe en trakteren het beestje zo nu en dan op een langer uitje. Een paar dagen weg met de hond, hoe gezellig is dat! Dan zijn jij en je partner gelijk ook even weg - ook mensen moeten namelijk af en toe uitgelaten worden. Kijk bij onze deals voor een lang weekend weg met de hond. Lees verder

Ontspanning en vermaak

Voor zowel jou als je trouwe viervoeter is het belangrijk om op gezette tijden een andere uitlaatplek te kiezen, de auto te pakken en erop uit te trekken. Een paar dagen weg met de hond is daarom een aanrader voor elke hondenbezitter. Gelukkig bestaan er steeds meer plekken die diervriendelijk zijn ingericht en kun je terecht in heel Nederland, maar ook op veel plekken over de grens. Op weekendjeweg.nl zie je in één oogopslag het enorme aanbod.

Lekker in beweging, 's avonds ontspannen

Vanzelfsprekend zijn veel van de plekken waar je een lang weekend weg met de hond boekt, vlakbij of midden in verrassende uitlaatgebieden gesitueerd. Locaties waar zowel de harige huisgenoot als de baasjes heel blij van worden. Denk aan de Ardennen, de Friese bossen, de vele kilometers kustlijn die Nederland telt of het glooiende Limburg. Je komt gelijkgestemden tegen of spreekt met ze af via DoggyDate. De hele dag ben je in de frisse buitenlucht en 's avonds ontspan je in de accommodatie die je zorgvuldig hebt uitgekozen voor je lange weekend weg met de hond.

Ontsnappen tijdens Oud & Nieuw

Het is broodnodig zo af en toe met je partner en de hond voor een andere omgeving te kiezen. Niet alleen om nader tot elkaar te komen, ook om even afstand te nemen van de dagelijkse stress. Over stress gesproken: heb je voor Oud & Nieuw al iets geregeld? Het vele geknal, vuurwerkverbod of niet, kan menig hond gestolen worden. Dan is een paar dagen weg met de hond de ultieme oplossing. Geen herrie, je hond relaxed, en jij en je partner er ook even helemaal uit!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau