Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Heerlijk en betaalbaar een paar dagen weg in een huisje via weekendjeweg.nl

Met je partner betaalbaar een lang weekend weg in een huisje? Doen! Een huisje is een prima uitvalsbasis om een stad, een natuurlijke omgeving of beide te verkennen. Je bent niet afhankelijk van vaste etenstijden, gaat en staat waar je wilt en komt heerlijk tot rust. Lees verder

Paar dagen weg in een huisje, betaalbaar en relaxed

In een huisje kun je doen en laten wat je wilt, ontbijten wanneer jou en je partner dat uitkomt: desnoods de hele dag relaxen in je pyjama. Tijdens een paar dagen weg in een huisje doe je precies waar je op dat moment zin in hebt. Het is de formule om op een ontspannen en betaalbare manier een korte vakantie te vieren. Je ontsnapt even aan de stress van het alledaagse leven.

Accommodaties in Benelux, Frankrijk en Duitsland

Op weekendjeweg.nl vind je accommodaties in de hele Benelux, Frankrijk en Duitsland. De keuze is dus reuze voor een paar dagen weg in een huisje! Wil je bijvoorbeeld eindelijk eens het bruisende Hamburg zien, maar ook genieten van rust en natuurschoon, dan bekijk je gewoon de opties rondom die mooie stad. Het is het ultieme recept voor een paar afwisselende dagen tijdens een welverdiende break.

Niemand iets verplicht tijdens een paar heerlijke dagen weg

Hoe heerlijk is het om overdag een stad, museum of natuurgebied te bezoeken, te shoppen, wandelen en lunchen, daarna even snel boodschappen te doen en 's avonds te relaxen in een huisje waar je aan niemand iets verplicht bent? Een paar dagen even helemaal weg zijn brengt de drukte onder je hersenpan weer terug tot behapbare proporties. Voor een ieder is een andere omgeving soms nodig om tot rust te komen.

Weinig reistijd, dus meer plezier

Het fijne vakantiegevoel van een paar dagen weg in een huisje bekruipt je al onderweg. Of je nu de trein pakt of de auto, de bestemming is nooit ver weg en dat geeft je alle tijd om de omgeving uitgebreid te verkennen. Stad, dorp, bos, heide, Nederland en de omliggende landen gaan je nog verrassen!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau