Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Paar dagen weg aan zee? Deals voor een lang weekend strand

Uitwaaien is een typisch Nederlandse uitdrukking die inhoudt dat je de zilte zeelucht inademt tijdens een wandeling aan het strand, waarna je je als herboren voelt. Doe je dat tijdens een paar dagen aan zee, dan kun je er helemaal weer fris en fruitig tegenaan! Lees verder

En niet alleen in Nederland: je kunt via deze website ook in België, Bretagne of Noord-Duitsland een lang weekend aan het strand vertoeven.

Uitwaaien maar!

Neem het ervan, laat de boel de boel en zet de bloemetjes buiten - nog enkele van die uitdrukkingen die je erop wijzen dat je niet het hele jaar door keihard hoeft te werken. Nog eentje dan: de boog kan niet altijd gespannen staan. Gun jezelf en je partner daarom de rust, ontspanning en positieve prikkels die lichaam en geest zo nu en dan nodig hebben. Een paar dagen weg aan zee boeken in Nederland is met 450 kilometer aan kustlijn geen hogere wiskunde, zo blijkt op Weekendjeweg.nl. Zoek en boek!

Paar dagen aan zee in en rondom Nederland

Tijdens die paar dagen weg aan zee kom je niet alleen tot rust, maar ook nader tot elkaar. En het aanbod is niet beperkt tot Nederland. Kijk op andere plekken waar de kust er weliswaar soms anders uitziet, maar de zee hetzelfde louterende effect heeft. België heeft een paar hele leuke badplaatsen zoals Oostende en Knokke. Of rij iets verder en ga oesters proeven in Bretagne. De andere kant op, richting Duitsland en Denemarken, is ook veel kustlijn waar je de heerlijke hotels voor het uitkiezen hebt.

Verras je partner

Nog leuker: maak er een verrassing van. Voor Valentijnsdag, zijn of haar verjaardag of gewoon, zomaar. Laat je inspireren door onze vele deals en kom er bovendien achter dat uitwaaien ook prima kan op plekken waar niet zo gek veel wind staat. Kan het romantischer? Weekendjeweg.nl brengt je op de meest verrassende plekken. We wensen jou en je partner een heerlijke, welverdiende trip!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau