7 hotels

Zoekopdracht wijzigen
Verfijn
Verberg

Zoeken

Verfijn

Prijs per kamer voor 1 nacht

Meer Minder

Speciale aanbiedingen

Meer Minder

Ontbijt

Meer Minder

Faciliteiten

Meest gezocht

Meer Minder

Overig

Meer Minder

Hoteltype & ligging

Meer Minder

Sterren

Meer Minder

Hotel Flevoland

Flevoland: land van windmolens en meren. Laat je tijdens een weekendje weg in een hotel in Flevoland verrassen door de recreatieve mogelijkheden die deze provincie te bieden heeft. Je vindt een geschikt hotel in Flevoland op Weekendjeweg.nl.

In Flevoland vind je attractieparken, natuurgebieden en winkelsteden. Jong en oud kunnen zich hier vermaken. Zowel de grotere steden als de pittoreske dorpen hebben interessante hotels. Flevoland is een heel jonge provincie.

Toch zijn over het landschap van Flevoland wel opmerkelijke historische gebeurtenissen te noemen. De bekendste is uiteraard de inpoldering van de Zuiderzee. Het is eigenlijk heel bijzonder om in een hotel te verblijven waar 100 jaar geleden alleen nog maar water was. 

Walibi Holland
Attractiepark met zeer spannende achtbanen.

Bataviastad
Het winkelparadijs van Flevoland.

Aviodrome

Maak op een interactieve manier kennis met de luchtvaart, ook heel leuk voor kinderen.

Je ziet het, wanneer je een hotel in Flevoland boekt, is er veel te doen tijdens je weekendje weg. En dit is nog niet eens alles. Tijdens een verblijf in een hotel zul je Flevoland steeds beter leren kennen en ontdekken welke verrassingen deze regio te bieden heeft. Flevoland is bovendien heel geschikt voor fietstochten.