Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1, 8041 BA  Zwolle, Nederland (Kamers: 72)

Mercure Hotel Zwolle is een gemoedelijk hotel, rustig gelegen aan de rand van Zwolle. In het restaurant kunt u terecht voor een lunch of diner. Proeflokaal Bartjens nodigt u uit voor een kopje koffie of een glas Grand Vins Mercure. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. Het hotel beschikt over mooie comfortabele hotelkamers. De kamers zijn uitgerust met airconditioning. Tevens beschikt het hotel over 16 luxe vergaderzalen voor bijeenkomsten tot 400 gasten

De kamers van Mercure Hotel Zwolle zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie met videokanaal, wekservice en badkamer met bad en/of douche en toilet.

De oude vesting en Hanzestad Zwolle heeft een rijke geschiedenis, uitstekende winkels en een sfeervolle binnenstad. Een heerlijke middag shoppen staat dus niets in de weg. Het achterland, zoals de Kop van Overijssel, Giethoorn én de oevers van de IJssel zijn mooie voorbeelden van ongerepte natuur. Heerlijk voor een uitgebreide wandel- of fietstocht. Mercure Hotel Zwolle is een perfect uitgangspunt voor het maken van deze uitstapjes.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 72 kamers
 • Bar
 • Bewust op reis accommodatie
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Huisdier toegestaan
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 1 aanbieding beschikbaar voor vrijdag 14 januari

Actieve filters:

Diner arrangement

Incl. 3-gangen diner p.p.

Toon omschrijving
Culinair
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 113,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
8.3
2 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.3
- Stel (50+) -

"Helaas bleken wij bij aankomst niet betaald te hebben. Wisten dat ook niet, enige nadeel aan het Kat"

7.9
- Gezelschap vrienden/familie -

"Hoofdkussen was erg hard. 2glazen zouden fijn zijn op de kamer. "