Hotel Old Dutch

Haven 142, 1131 EW  Volendam, Nederland (Kamers: 33)

Hotel Old Dutch ligt in het centrum van Volendam, op de befaamde dijk aan de Haven. Voor een weekendje relaxen en genieten 'op z'n Hollands' is dit hotel een uitstekende bestemming. In het restaurant heeft u keuze uit dagverse producten en vanzelfsprekend staan er visspecialiteiten op het menu.

De kamers van Hotel Old Dutch beschikken over flatscreen televisie, telefoon, kluisje en een badkamer met een douche en toilet.

Hotel Old Dutch is een goede uitvalsbasis om dit karakteristieke vissersdorp te ontdekken. Volendam staat niet voor niets op het programma van elk internationaal reisgezelschap dat Nederland aandoet. Het voldoet dan ook aan alle stereotypen die over Nederland bestaan: klompen, klederdrachten, houten huisjes en stoepenschrobbers. Volendam is een prettig vissersplaatsje dat is ontstaan op de Zeedijk. Omdat de bewoners geregeld last hadden van het wassende water, bouwden zij hun huizen op palen. Nog altijd is de Zeedijk de hoofdstraat van het dorp. Hier vindt u de meeste souvenirwinkels, restaurants en het Volendams Museum, dat bestaat uit twee binnenhuisjes, een winkeltje en een schoolklasje. Daarachter ligt Het Doolhof, een wijkje van kleine, meest houten huizen met rode daken. Vanuit Volendam kunt u gemakkelijk alle kanten op: Edam, Hoorn en Medemblik en niet te vergeten Amsterdam zijn uw bezoek zondermeer waard en in het polderlandschap komen natuurliefhebbers gegarandeerd aan hun trekken.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 33 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur
 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor dinsdag 7 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 94,70
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 189,40
excl. toesl. €19,80 per reservering

Haven Arrangement

Incl. boottocht + diner en meer

Toon omschrijving
Culinair
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 207,70
excl. toesl. €9,90 per reservering

Ontdek Amsterdam Arrangement

Incl. 3-gangen diner en toegang Holland Casino

Toon omschrijving
Culinair
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 329,40
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.0
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

7.5
- Stel (50+) -

"neen"

Tip: Boottocht naar Marken aan te bevelen

7.8
- Stel (50+) -

"Douche:weinig kracht uit douchekop.En balkon doodeng.Zaten 2 hoog.K 207"

8.9
- Stel (50+) -

"geen opmerkingen"

Tip: leuke omgeving lekker eten en drinken bezoek aan Marken is aanrader gezellige terrassen jammer van de coronamaatregelen alles dicht om 24 uur

6.1
- Stel (50+) -

"Kamer waar wij voor geboekt hadden ,hadden ze omgeruild voor een mindere kamer omdat ik bijna geen trap kan lopen hadden ze mij op de vierde verdieping geplaats .normaal vind ik dat niet erg maar de lift was al hoelang kapot en die werd niet gemaakt ,daarom kreeg ik een kamer op de eerste verdieping ,waar ik niet eens fatsoenlijk op de wc kon zitten ,zo klein en de douche was ook zeer klein met zon gordijntje er voor ,ik vond de kamer helemaal niets ,terwijl ik er dik voor betaald had ,. "

Tip: moeilijk om een parkeer plaats te vinden