Savoy Hotel Rotterdam

Hoogstraat 81, 3011 PJ  Rotterdam, Nederland (Kamers: 95)

Savoy Hotel Rotterdam is ideaal gelegen in het centrum van veelzijdig Rotterdam, in de wijk Hoogkwartier. Zo zijn het trein- en metrostation Blaak en de bekende Markthal op slechts 350 meter van het hotel gelegen. Het Savoy Hotel heeft een retro interieur vol elementen uit de jaren zestig en biedt een 24-uursreceptie voorzien van een Fast Check-in zodat je snel jezelf kunt inchecken, uiteraard staat ons host team altijd voor je klaar voor hulp of vragen tijdens het in- en uitchecken. Op de begane grond kunnen gasten bij horecazaak Savoy LOCAL terecht voor een lekker bakkie koffie, een borrel, salade of broodje, in de mini “food market” zijn er 24/7 snacks en drankjes te vinden.

De kamers in Savoy Hotel Rotterdam komen in diverse formaten, waarvan enkele kamers een balkon en een uitzicht op de Markthal bieden. De moderne badkamers zijn uitgerust met een inloopdouche en een föhn.

Ontdek de indrukwekkende skyline van Rotterdam met haar bijzondere Erasmusbrug tijdens een verblijf in Savoy Hotel Rotterdam. Maak tijd vrij om de bijzondere kubuswoningen van de architect Piet Blom te bekijken. In de Kijk-kubus, een museumwoning, zie je hoe de kubuswoning is ingericht. Wil je meer weten over één van de grootste havens ter wereld? Plan dan een bezoek aan het Havenmuseum. Hier vind je een collectie van meer dan een half miljoen scheepvaartobjecten. Ook voor de winkelliefhebber heeft Rotterdam veel te bieden. Naast de bekende winkelcentra zijn er straten vol originele winkeltjes. Eten en drinken? In Rotterdam zijn volop restaurants te vinden met een internationale keuken in alle prijsklassen. Tenslotte geniet je in de avonduren van een concert in de Doelen of een theatervoorstelling in het Luxor theater.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 95 kamers
 • Bar
 • Bewust op reis accommodatie
 • Hotels met Lazy Sunday
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift
 • Parkeergarage tegen betaling

Kamer

 • Airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Familiekamer aanwezig
 • WiFi

Gratis extra's

 • Toegangskaarten casino
 • (Stads)plattegrond
 • WiFi

Belangrijk

 • Parkeren € 18,50 per 24 uur (Tickets aan de receptie te verkrijgen)
 • Bij aankomst wordt een creditcard garantie of een waarborgsom gevraagd van € 50,-
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 8 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 5 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 97,98
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 222,60
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 161,88
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 350,40
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 97,98
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 222,60
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 140,58
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 307,80
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.9
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.9
- Stel (50-) -

"Leuk een boek op de hotelkamer over de historie van Rotterdam!"

8.0
- Stel (50+) -

"Graag ook caffeine vrije cupjes voor nespresso apparaat"

8.2
- Stel (50+) -

"We waren er even tussenuit geweest en hadden i.v.m de wind het raam dichtgedaan. Bij terug komst vonden wij het er beiden erg naar rook ruiken op de kamer. In het hotel wordt aangegeven dat het een geheel rookvrij hotel is. Waar komt die geur dan vandaan? Bij het weg gaan later hebben we het raam wel open gelaten en bij terug komst was de rooklucht nog maar amper te merken. "

Tip: Geen extra info, wij hebben overnacht i.v.m. theaterbezoek. Voor de liefhebbers van Geocaching, 1 nacht is dan niet voldoende

8.4
- Stel (50+) -

"Jammer dat de liften zo klein zijn én dat er geen veilige fietsenstalling is. Vouwfiets mocht op kamer"

Tip: Kubuswoningen , Markthallen en trein en ook winkels op loopafstand!!!