Harderwijkerstraat 14, 3881 EH  Putten, Nederland (Kamers: 113)

Hof van Putten ligt aan de rand van de gelijknamige plaats op de Veluwe. U zult zich hier zeker thuis voelen. Het hotel biedt u een bar, Grand Café en een solarium. In het Grand Café kunt u `s ochtend gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet. Later op de dag kan u heerlijk dineren in het Grand Café. Ook is het hier mogelijk om een lunch mee te nemen en hiervan te genieten in de prachtige bossen van de Veluwe, in de naaste omgeving. Tevens kunt u (pool)biljart of darts spelen in de recreatieruimte van het hotel en maakt u gebruik van gratis draadloos internet.

De royale kamers van Hof van Putten zijn in een landelijke, Franse stijl ingericht. Ze zijn allemaal verschillend gedecoreerd, zachte kleuren en luxueuze materialen voeren er de boventoon. Prettig detail: de badkamer met douche, bad en toilet heeft vloerverwarming. Tevens vindt u hier een televisie, telefoon, internet, een kluis en een zitje. Het hotel bestaat uit 2 gebouwen. De Luxe kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, de Comfort kamers en Junior Suites bevinden zich in het bijgebouw.

Vanuit Hof van Putten wandelt u zo naar het centrum van Putten. Ook vindt u een prachtig park vlakbij het hotel. Hier ligt een jeu de boules baan en een reuzen schaak- en damspel. Putten is een prima startpunt voor tal van activiteiten. Voorzien van stevige wandelschoenen maakt u heerlijke wandelingen door de bossen rondom Ermelo en ook een fietstocht naar Harderwijk is mogelijk. Bij mooi weer zit u prima op het strand bij Nulde. Een dagje uit met het hele gezin? Kies dan voor het Dolfinarium, Walibi of de Apenheul.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 113 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur
 • Solarium

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • WiFi

Gratis extra's

 • Internet
 • Parkeren

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor vrijdag 10 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 108,50
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 217,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 133,50
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 267,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.9
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

7.5
- Stel (50+) -

"In de badkamer geen glas aanwezig. Moest met een koffiebeker. Wel relatief kleine kamer. "

7.2
- Stel (50+) -

"Het lijkt of er te weinig personeel aanwezig is bij de receptie. We moesten ten eerste al lang wachten voordat we in konden checken en we konden pas na 3 uur onze sleutel komen ophalen. Ook toen moesten we lang wachten (vanwege gasten die nog moesten inchecken) voordat we de sleutel in ontvangst konden nemen. Het zou handig zijn om daar een aparte rij voor te creëren zodat je niet zo lang in de rij hoeft te staan. Bij het ontbijt was er veel hectiek; wij hadden de afspraak om van 9 tot 10 uur te ontbijten, maar het personeel was niet bij machte om de wisseling van gasten adequaat te verwerken. Ook hier moesten we best wel lang in de rij staan om het ontbijt te vergaren, vanwege de vele gasten. Bij ons weten was er maar één buffet om alle gasten te bedienen. We hebben een tijdje op bestek moeten wachten en later was bijvoorbeeld de yoghurtschaal leeg en duurde het best lang voordat deze weer aangevuld was, na aanwijzing van een andere gast. Deze tijd ging weer van het nuttigen van het ontbijt af, waardoor je je een beetje gehaast voelde, want de volgende bezoekers kwamen er al weer aan. Meerdere buffetten zou hier ook een oplossing kunnen zijn. En meer personeel misschien? Al het bovenstaande is geen klacht, maar een observering. Het personeel doet zijn/haar best."

6.5
- Stel (50+) -

"Kamer was vies"

7.3
- Stel (50+) -

"Heel jammer dat er op de website van het hotel, en van weekendje weg niet vermeld staat dat het restaurant is gesloten. Er was een grote groep hotelgasten waarvoor gekookt werd, maar wegens personeels te kort konden de andere gasten dan niet in het restaurant terecht voor het diner. Na aandringen van onze kant heeft een medewerker er voor gezorgd dat wij toch konden dineren in het hotel. Dank aan deze medewerker, en aan die er aan meewerkten."