Mystery Hotels met fiets

Onbekend 0,   Mystery, Nederland (Kamers: 100)

Een verrassend verblijf inclusief fietshuur voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel met fiets en ga lekker weg in eigen land voor een superscherpe prijs. Er is voor ieder wat wils...Laat je verrassen! Van het bos en landelijke bestemmingen tot een knusse plaats en een dynamische stad. Een mooi hotel inclusief fietshuur voor een onvoorstelbaar aantrekkelijke prijs....een heerlijk vooruitzicht! In de omschrijving van het arrangement bij de prijs lichten we een klein tipje van de sluier op over het aantal sterren van het hotel en de faciliteiten die je kunt verwachten.

Zo werkt het:
- kies een aankomstdatum, maak een keuze uit één van de Mystery Hotels en boek je verblijf
- het mystery hotel blijft nog even een verrassing
- de naam en het adres van het Mystery Hotel staan in de definitieve bevestiging vermeld of ontvang je uiterlijk een week voor aankomst. Wanneer de aankomstdatum binnen een week is ontvang je de naam en het adres van het hotel waar je verblijft uiteraard zo snel mogelijk.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 100 kamers
 • Bar

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Restaurant
 • WiFi

Belangrijk

 • Aankomst vanaf 15.00 uur / Vertrek voor 10.00 uur. Deze tijden kunnen per hotel verschillen en zullen vermeld staan op de definitieve bevestiging die je ontvangt.
 • De naam en het adres van het Mystery Hotel staan in de definitieve bevestiging vermeld of ontvang je uiterlijk een week voor aankomst. Wanneer de aankomstdatum binnen een week is ontvang je de naam en het adres van het hotel waar je verblijft uiteraard zo snel mogelijk.
 • Het is niet mogelijk om een extra bed bij te plaatsen.
 • Huisdieren zijn niet in alle mystery hotels toegestaan.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 6 november 2021 is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Vanaf 13 november 2021 is de horeca open tot 20 uur ’s avonds en is een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

We hebben 1 aanbieding beschikbaar voor maandag 29 november

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 95,00
inclusief reserveringskosten