Mystery Hotels met fiets

Onbekend 0,   Mystery, Nederland (Kamers: 100)

Een verrassend verblijf inclusief fietshuur voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel met fiets en ga lekker weg in eigen land voor een superscherpe prijs. Er is voor ieder wat wils...Laat je verrassen! Van het bos en landelijke bestemmingen tot een knusse plaats en een dynamische stad. Een mooi hotel inclusief fietshuur voor een onvoorstelbaar aantrekkelijke prijs....een heerlijk vooruitzicht! In de omschrijving van het arrangement bij de prijs lichten we een klein tipje van de sluier op over het aantal sterren van het hotel en de faciliteiten die je kunt verwachten.

Zo werkt het:
- kies een aankomstdatum, maak een keuze uit één van de Mystery Hotels en boek je verblijf
- het mystery hotel blijft nog even een verrassing
- de naam en het adres van het Mystery Hotel staan in de definitieve bevestiging vermeld of ontvang je uiterlijk een week voor aankomst. Wanneer de aankomstdatum binnen een week is ontvang je de naam en het adres van het hotel waar je verblijft uiteraard zo snel mogelijk.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 100 kamers
  • Bar

Actief & Wellness

  • Fietsverhuur

Populair

  • Restaurant
  • WiFi

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt